Hebban vandaag

Leesclubs /

Schrijf je nu in voor de nieuwe Feelgood Leesclub: Ik ook met jou van Conny Regard

De Feelgood Leesclub start binnenkort met Ik ook met jou, het nieuwe romantische en gewaagde boek van Conny Regard. Hebban verloot in samenwerking met uitgeverij Zomer & Keuning 15 gratis exemplaren. Meedoen? Geef je op!

AANMELDEN
Wil jij meedoen aan deze editie van de Feelgood Leesclub? Deelnemen is voor ieder geregistreerd Hebban-gebruiker mogelijk, maar je kunt je ook aanmelden als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van het discussieboek. Hebban geeft 15 exemplaren weg! 

Wat moet je daar voor doen? 
1. Volg de Feelgood Leesclub Page op Hebban. 
2. Zet Ik ook met jou op je boekenplank.
3. Vul alle velden van het deelnameformulier volledig in. 
4. Vul in het opmerkingenveld in waarom jij wilt deelnemen aan deze leesclub. 

Voorwaarden
* Aanmelden kan tot 12 augustus 2015. Daarna wordt bekend gemaakt wie een exemplaar van het boek heeft gewonnen. De eerste discussieronde Vóór het lezen start zodra alle boeken bij de winnaars zijn bezorgd. 
* Niet volledig ingevulde deelnameformulieren worden niet in behandeling genomen. 
* Van deelnemers die een leesexemplaar hebben gewonnen wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub (3 discussierondes) actief deelnemen. Ook plaatsen zij op Hebban een lezersrecensie bij het discussieboek. De looptijd van de leesclub is circa 4 weken. 
* Bekijk ook de huisregels van de Feelgood Leesclub. 

OVER IK OOK MET JOU
Op de vlucht voor een irritante aanbidder ontmoet Angel op de verjaardag van haar broer Tony een bijzonder leuke man. Angel weet alleen niet wie hij is en ook niet dat haar broer er alles aan doet om dat zo te houden. Tot Angel hem opnieuw tegenkomt en ze elkaars ware identiteit ontdekken. Angel zou Angel niet zijn als zij het daarbij liet zitten. Ze besluit hem een lesje te leren... op z'n Italiaans!Over de auteur

Julia Berendse

59 volgers
86 boeken
9 favoriet


Reacties op: Schrijf je nu in voor de nieuwe Feelgood Leesclub: Ik ook met jou van Conny Regard

 

Gerelateerd

Over

Conny Regard

Conny Regard

Conny Regard is de dochter van een Antilliaanse vader en een Nederlandse moeder....

Hebban Spots

Hebban Feelgood Leesclub

471 volgers

De Hebban Leesclubs gaan verhuizen. Na de afronding van de laatste leesclub op deze pagina, vind je de leesclubs onder het menu-item 'Leesclubs' in het hoofdmenu. Klik op onderstaande link om alle...

Gesponsorde boeken