Hebban vandaag

Leesclubs /

Schrijf je nu in voor de nieuwe Feelgood Leesclub: Zin van Jackie van Laren

De Feelgood Leesclub start binnenkort met Zin, het eerste deel in de driedelige Q-serie, van Jackie van Laren. Hebban verloot in samenwerking met uitgeverij Boekerij 15 gratis exemplaren. Meedoen? Geef je op!

Zin is het eerste deel van een heerlijk romantische en vrolijke trilogie over een Hollandse Grote Liefde in de internationale wereld van de dance. Voor lezers van onder andere Jennifer Probst.

AANMELDEN
Wil jij meedoen aan deze editie van de Feelgood Leesclub? Deelnemen is voor ieder geregistreerd Hebban-gebruiker mogelijk, maar je kunt je ook aanmelden als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van het discussieboek. Hebban geeft 15 exemplaren weg! 

Wat moet je daar voor doen?
1. Volg de Feelgood Leesclub Page op Hebban. 
2. Zet Zin op je boekenplank.
3. Vul alle velden van het deelnameformulier volledig in. 
4. Vul in het opmerkingenveld in waarom jij wilt deelnemen aan deze leesclub.

Voorwaarden:
* Aanmelden kan tot 29 juli 2015. Daarna wordt bekend gemaakt wie een exemplaar van het boek heeft gewonnen. De eerste discussieronde Vóór het lezen start zodra alle boeken bij de winnaars zijn bezorgd.
* Niet volledig ingevulde deelnameformulieren worden niet in behandeling genomen. 
* Van deelnemers die een leesexemplaar hebben gewonnen wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub (3 discussierondes) actief deelnemen. Ook plaatsen zij op Hebban een lezersrecensie bij het discussieboek. De looptijd van de leesclub is circa 4 weken.
* Bekijk ook de huisregels van de Feelgood Leesclub.

OVER ZIN
Nina de Wit gaat een maand lang werken voor de wereldberoemde, schathemelrijke trance-dj en producer Wessel Quist, bijgenaamd Q. Hij is een vreselijk aantrekkelijke player met een absurd drukke agenda en hij heeft een personal assistent nodig. Nina is grootgebracht door vrijgevochten kunstzinnige hippie-ouders en ze wil niets liever dan zich ontworstelen aan dat verleden. Een baan, een huis en een man zijn haar ideaal. Q, ongenaakbaar, ongrijpbaar, voortgedreven door een geheim uit zijn verleden, is precies het soort man dat ze niet zoekt. Maar daar trekt Q zich niets van aan…Over de auteur

Julia Berendse

59 volgers
86 boeken
9 favoriet


Reacties op: Schrijf je nu in voor de nieuwe Feelgood Leesclub: Zin van Jackie van Laren

 

Gerelateerd

Over

Jackie van Laren

Jackie van Laren

Schrijft boeken en leest er ook een heleboel :-)

Hebban Spots

Hebban Feelgood Leesclub

471 volgers

De Hebban Leesclubs gaan verhuizen. Na de afronding van de laatste leesclub op deze pagina, vind je de leesclubs onder het menu-item 'Leesclubs' in het hoofdmenu. Klik op onderstaande link om alle...

Gesponsorde boeken