Advertentie

Hebban vandaag

Algemeen /

Schrijversacademie start YA-schrijfopleiding

door Hebban Crew 2 reacties
Zijn Young Adult-boeken helemaal jouw ding? Heb je niet alleen de ambitie om zelf een boek of verhaal te schrijven, maar droom je er stiekem van dat jouw boeken in de boekhandel liggen, naast die van je favoriete auteurs? Goed nieuws! De Schrijversacademie start de eerste Young Adult schrijfopleiding. Vraag nu een proefles aan.

Een persoonlijke studieadviesgesprek

De docenten van de Schrijversacademie helpen je om je literaire ambities waar te maken. Zij kunnen putten uit hun ervaring als schrijver en beschikken over een grondige kennis van het schrijversvak. Onze docenten helpen je met het schrijven van je Young Adult boek of je korte verhaal voor jongeren. Hierbij kan je denken aan het ontwikkelen van een eigen stijl en het vormgeven van je verhaal. Je leert hoe het reilt en zeilt in de wereld van de Young Adult verhaal en hoeveel soorten en maten er zijn. Interesse?

Vraag een persoonlijk studieadviesgesprek aan

Droom jij van het schrijven van een geweldige serie zoals Twilight van Stephenie Meyer, De Hongerspelen van Suzanne Collins of Divergent van Veronica Roth?

Een gratis proefles

Proefles volgen? We snappen heel goed dat een verhaal alleen niet overtuigend genoeg is. Bij de kaasboer op de markt krijg je ook eerst een plakje kaas om te proeven en een auto koop je ook pas nadat je een proefrit hebt gemaakt. Daarom organiseert de Schrijversacademie regelmatig proeflessen op verschillende locaties in het land. Zo krijg je een goede indruk van hoe wij werken en van de kwaliteit van onze docenten en het lesmateriaal. En zo kan jij beter je beslissing nemen. Want we snappen ook wel dat je een beslissing over je schrijftoekomst niet zomaar neemt.

Wanneer je je aanmeldt krijg je van tevoren een opdracht en tijdens de proefles ga je aan de slag met de instructies van de docent. Een proefles van de Schrijversacademie:

  • is gratis
  • is vrijblijvend
  • duurt ongeveer 1 uur
  • wordt gegeven door een professionele schrijfdocent
  • biedt meteen praktische tips om mee verder te schrijven

Vraag een proefles aanOver de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Schrijversacademie start YA-schrijfopleiding

 

Gesponsorde boeken