Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Sebastian Fitzek eregast op thrillerfeest van Paagman en Hebban.nl

door Hebban Crew 8 reacties
De Duitse bestsellerauteur Sebastian Fitzek is de 'Guest of Honor' op het thrillerfeest dat de Haagse boekhandel Paagman en Hebban.nl organiseren op vrijdag 29 mei. Fitzek, wiens boeken worden verkocht in 29 talen, zal er komen vertellen over zijn meest recente thriller 'Passagier 23'.

Sebastian Fitzek (Berlijn, 1971) is een grote naam in Duitsland. Zijn eerste boek De Therapie (2006) was direct een bestseller in zijn geboorteland en verdreef De Da Vinci Code  van Dan Brown van de eerste positie. In eigen land verkocht hij meer dan zes miljoen boeken, wereldwijd wordt het aantal geschat op twaalf miljoen.

Fitzek heeft ruim een dozijn thrillers op zijn naam staan, waarvan Passagier 23 eind deze maand in Nederlandse vertaling bij uitgeveirj The House of Books verschijnt. Ongetwijfeld zal dit boek ter sprake komen tijdens de feestavond die de Haagse boekhandel Paagman en website Hebban.nl onder de noemer Spannende Zaken organiseren. Het evenement is op vrijdag 29 mei, een dag na de Avond van het Spannende Boek die dit jaar slechts uitsluitend voor het boekenvak en de media toegankelijk is. Bij Spannende Zaken is echter iedereen welkom.  

Boekhandel Paagman opent op deze avond om 18.30 haar deuren van het filiaal in het centrum van Den Haag voor een bomvol programma 
voor een bomvol programma voor hartstochtelijke thrillerlezers, dé fans van het spannende boek. Naast de ontmoeting met Fitzek kent het programma nog drie onderdelen: twee paneldiscussies en een boekpresentatie.
 

Gouden Strop Panel: Het is niet alles goud wat er blinkt

De deelname aan dit panel is het eerste publieke optreden van de winnaar van de Gouden Strop 2015. Charles den Tex interviewt de kersverse laureaat en twee van zijn of haar voorgangers: Donald Nolet en Roel Janssen  (19.00-19.30 uur, aansluitend signeren de gasten hun boeken).

 

Panel: Je kunt het zo gek niet bedenken

Het thema van de 28ste editie van de maand, Spannende zaken - politieverhalen in boeken, staat centraal tijdens een panel met Carina van Leeuwen (forensisch specialist/schrijver van onder andere Koud spoor), Eva Burgers (ex-rechercheur/schrijver van de reeks Kaya Crime) en Joop van Riessen (ex-hoofdcommissaris). Van de laatste verschijnt 21 mei de politieroman De IRT-infiltrant. Van Riessen was destijds nauw betrokken bij het opblazen van het IRT. Bezoekers van Hebban.nl kunnen vooraf vragen en onderwerpen insturen. De presentatie van dit panel is in handen van Hebbans thrillerredacteur Peter Kuijt. (19.30-20.10 uur, aansluitend signeren de gasten hun boeken).Boekpresentatie: Doodskopvlinder

Gouden Strop-winnaar Tomas Ross en Hebban Crimezone Award-winnaar Corine Hartman bundelden hun krachten en schreven samen de thriller Doodskopvlinder. In deze thriller gaat een Special Force-team op zoek naar een vermiste Nederlandse NAVO-diplomaat. Tijdens Spannende Zaken bij Paagman wordt het schrijfkoppel kort geïnterviewd door Peter Kuijt. (20.15-20.45 uur, aansluitend signeren Ross en Hartman hun boeken).

 

Over Hebban
Hebban is in nog geen jaar tijd uitgegroeid tot de grootste en populairste lezerssite van Nederland en Vlaanderen. Een professionele redactie verzorgt het dagelijkse boekennieuws, gidst lezers door het enorme boekenaanbod en organiseert regelmatig winacties en leesclubs. De bekende thrillersite Crimezone.nl maakt sinds mei vorig jaar deel uit van Hebban. Lezers kunnen hun gelezen en nog te lezen boeken organiseren, boekblogs schrijven, boekenlijsten beheren en hun favoriete schrijvers, recensenten en andere lezers volgen. Er staan in totaal al 250.000 boeken op alle Hebban-boekenplanken.


Over Paagman
Paagman is met twee vestigingen de grootste boekhandel van Den Haag en organiseert met regelmaat evenementen met auteurs in haar winkels. Zo zijn de afgelopen jaren André Kuipers, Connie Palmen, Thomas Piketty, Joris Luyendijk, Herman Koch, Anton Corbijn, Herman van Veen en vele anderen te gast geweest. Wilt u op de hoogte blijven van de evenementen die Paagman organiseert? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Sinds februari 2015 is Paagman vestiging Centrum gevestigd in het centrum van Den Haag, op loopafstand van Den Haag Centraal Station. In de voormalige REX bioscoop heeft Paagman een 700 m2 ruime boekhandel gemaakt. Paagman Centrum is gevestigd aan de Lange Poten 41 Den Haag.

Bezoekers van Hebban.nl die het feest Spannende Zaken willen bijwonen, kunnen zich hieronder aanmelden. 

 

Meld je vandaag nog aan voor dit evenement!Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Sebastian Fitzek eregast op thrillerfeest van Paagman en Hebban.nl

 

Gerelateerd

Over

Sebastian Fitzek

Sebastian Fitzek

Sebastian Fitzek (1971) is een Duitse schrijver en journalist, geboren in Berlij...

Hebban Spots

Sebastian Fitzek Fanpage

67 volgers

Van de psychologische thrillers die Sebastian Fitzek (Berlijn, 1971) schrijft zijn miljoenen exemplaren over de toonbank gegaan in niet minder dan negenentwintig talen. Volg deze fanpage en blijf...

Gesponsorde boeken