Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Shock - Mel Wallis de Vries

Deze week is 'Shock', geschreven door Mel Wallis de Vries, 'Boek van de Week' op de Hebban Young Adult Portal. 'Shock' is opnieuw een uitermate spannende Young Adult thriller van de immens populaire Wallis de Vries, die het afgelopen jaar prijs na prijs binnensleepte.

Mel Wallis de Vries is met recht één van de meest populaire jeugdauteurs in Nederland. Haar boeken spreken al jaren een groot publiek aan en stuk voor stuk halen ze meerdere prijzen binnen. Zo heeft de sympathieke auteur al tweemaal de Jonge Jury Prijs gewonnen, net als de Crimezone Beste Young Adult Thriller Award. 

In Shock verdwijnt Emma  na een schoolfeest. Alleen haar fiets en haar bebloede jas worden gevonden. Haar beste vriendin wordt verscheurd door verdriet, maar ook door angst. Wat is er die avond met Emma gebeurd? Pas na maanden lukt het haar om haar leven weer op te pakken. Maar dan keert de moordenaar terug en dit keer komt hij voor haar. Kan ze nog vluchten of is het al te laat? De uiteindelijke waarheid blijkt nog gruwelijker dan je had gevreesd.

Wallis de Vries weet als geen ander spanning op te voeren in haar boeken en ook Shock is hierop geen uitzondering. Haar schrijfstijl laat de lezer op het puntje van zijn/haar stoel zitten en trekt deze elke pagina dieper het verhaal in.

Wat organiseren wij deze week rondom Shock?

  • Uiteraard een recensie over de nieuwste jeugdthriller Shock. 
  • En natuurlijk een winactie. Hierbij mag Hebban Young Adult, in samenwerking met uitgeverij de Fontein, drie exemplaren weggeven van de spannende Young Adult Shock.

Se winactie wordt aanstaande donderdag op de Hebban Young Adult Portal gepubliceerd, de recensie iets later, dus hou onze portal goed in de gaten. Dit nieuwe boek van Wallis de Vries mag zeker niet ontbreken in je boekenkast!

Over Mel:
Mel Wallis de Vries is geboren op 8 februari 1973 in Leiden en heeft biologie en journalistiek gestudeerd in Groningen. Na het afstuderen heeft ze een tijdje als freelance journalist gewerkt voor De Telegraaf om vervolgens in de marketing aan de slag te gaan. Nadat haar dochter werd geboren is ze gestopt met werken en gaan schrijven. Iets dat ze al heel lang wilde.  Het manuscript voor haar eerste boek Uitgespeeld ronde ze in 2003 af. Het verhaal werd in 2005 gepubliceerd. Vanaf dat moment publiceerde Wallis de Vries de ene na de andere jeugdthriller en is inmiddels één van de populairste jeugdauteurs in Nederland.

Boektrailer:
Voor Shock is ook een boektrailer gemaakt. 

Meer lezen over Mel Wallis de Vries:Over de auteur

Natasza Tardio

259 volgers
280 boeken
34 favoriet
Auteur


Reacties op: Shock - Mel Wallis de Vries

 

Gerelateerd

Over

Mel Wallis de Vries

Mel Wallis de Vries

Mel Wallis de Vries (1973) is een van de succesvolste jeugdthrillerauteurs ...

Overig

Gesponsorde boeken