Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Shopaholic naar de sterren van Sophie Kinsella

Is shoppen ook jouw passie? Dan kan het haast niet anders dan dat je een groot fan bent van de Shopaholic boeken van Sophie Kinsella. Voor alle shopfans en fans van Kinsella hebben we goed nieuws. Zojuist is het nieuwste boek in deze reeks Shopaholic naar de sterren verschenen.

Becky Brandon (meisjesnaam Bloomwood) is samen met haar echtgenoot Luke en dochtertje Minnie in Hollywood aangekomen! Hier heeft ze haar hele leven op gewacht. Er is zóveel te zien en te doen. Natuurlijk moet Becky ervoor zorgen dat Minnie op de juiste A-lijst peuterschool terechtkomt. Daar is eeneh…helpende hand voor nodig.

Met hart en ziel legt Becky zich toe op haar nieuwe carrière als styliste van de sterren. Nee, dat is géén excuus om te shoppen, zoals Luke denkt. Jammer genoeg is niemand echt onder de indruk van Beckys frisse stijl. Dan komt de doorbraak. Becky wordt ingehuurd voor een Hollywood-gala. Maar wie is die superdunne, superblonde heks aan de horizon? Nee, dat kan niet! Het is een oude bekende: Alicia Bitch Billington!

Op de rode loper loopt iedereen rood aan als Shopaholic naar de sterren gaat!Over de auteur

Hebban Crew

2142 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Shopaholic naar de sterren van Sophie Kinsella

 

Gerelateerd

Over

Sophie Kinsella

Sophie Kinsella

Sophie Kinsella is het schrijverspseudoniem van Madeleine Wickham. Onder haar ei...