Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Shortlist Crimezone Beste Young Adult Thriller 2014 bekendgemaakt!

Aankomend weekend is het eindelijk zover. Tijdens het Nederlands Thrillerfestival in Zoetermeer worden de publieksprijzen van Hebban.nl uitgereikt aan de schrijvers of uitgevers van de beste YA-thriller 2014.

De lijst met de 16 genomineerde voor de Crimezone Beste Young Adult Thriller 2014 is al een tijdje bekend en na lang wachten werd vandaag dan eindelijk de shortlist voor deze publieksprijs met maar liefst vijf mooie titels gepubliceerd op de Hebban Crimezone Portal.

Zie hieronder de titels van deze spannende boeken:

HEBBAN CRIMEZONE YA-THRILLER (PUBLIEKSPRIJS)

Klik op het boek voor het interview met de auteur.
Klik op de naam van de auteur voor een gastblog (indien aanwezig).

Ook wordt tijdens het Thrillerfestival de winnaar bekend van de beste fantasy van het jaar, onze lezersjuryprijs en de Hebban Crimezone Debuutprijs 2014. Het wordt een groot festijn dat je als thrillerliefhebber zeker niet mag missen. De shortlists voor de overige awards zijn eveneens bekend. Klik hier om deze te zien.

Hebban Young Adult feliciteert niet alleen de genomineerden op de shortlist voor de Crimezone Beste Young Adult 2014, maar tevens de genomineerden op de andere shortlists. De boeken zijn stuk voor stuk aanraders en hebben hun plek absoluut verdiend. 

Willen jullie weten wie er uiteindelijk deze prijs wint? Kom dan aanstaande zondag 26 oktober naar het Nederlandse Thrillerfestival in Zoetermeer om de prijsuitreiking bij te wonen en je favoriete schrijvers te ontmoeten. Het wordt een groot festijn dat je als thrillerliefhebber zeker niet mag missen.

OVER HEBBAN 
Hebban.nl is een lezerscommunity met een onafhankelijke boekenredactie bestaande uit vijftien professionele redacteuren en meer dan 100 Hebban-recensenten. Zij verzorgen de invulling van de genre- en interesseportalen van Hebban, waaronder de succesvolle Crimezone-portal. De site is eind mei gelanceerd in een bèta-versie. Naast Crimezone zijn er genreportalen voor fantasy, literatuur, chicklit, romantische fictie, Young Adult, kinder- en jeugdboeken, korte verhalen, leesclubs, boekbloggers en kookboeken.

Hebban.nl is een ontwikkeling van Book Communities BV.Over de auteur

Hebban Crew

2143 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Shortlist Crimezone Beste Young Adult Thriller 2014 bekendgemaakt!

 

Gerelateerd

Over

Margje Woodrow

Margje Woodrow

Margje Woodrow (1975) is leerkracht en schrijfster. Haar werk als docent ko...

Mel Wallis de Vries

Mel Wallis de Vries

Mel Wallis de Vries (1973) is een van de succesvolste jeugdthrillerauteurs ...

Danielle Bakhuis

Danielle Bakhuis

Daniëlle Bakhuis is een Nederlandse journaliste en schrijfster. Ze schreef ...

Cis Meijer

Cis Meijer

Cis Meijer (1970) studeerde film- en televisiewetenschappen aan de UvA en werkt ...

Helen Vreeswijk

Helen Vreeswijk

Helen Vreeswijk (Den Haag, 1961 - 2016) was een Nederlandse auteur van misd...

Overig

Gesponsorde boeken