Hebban vandaag

Leesclubs /

Sneak & Buzz: lees mee met Godendrank van Ilja Gort

door Hebban Crew 8 reacties
Ilja Gort woont afwisselend in Nederland en Frankrijk. Momenteel verblijft hij noodgedwongen in ons tulpenland: nadat hij Nederland bezocht voor zijn nieuwe boek Godendrank, kon hij niet meer terug door het coronavirus. En dat net nu het château twee nieuwe bewoners heeft: de eekhoornbaby Eekie, die gelijk veel fans heeft op social media, en kasteelpup Picard. Gort zelf focust zich nu in Nederland op de promotie van Godendrank dat deze maand verscheen en juichende kritieken oogst.

Ilja Gort is wijnboer en schrijver. Hij schreef meerdere boeken, waaronder Leven als Gort in Frankrijk en Het wijnsurvivalboek. In 2008 publiceerde hij zijn eerste roman, Het Merlot Mysterie, die hij in 2013 in een herwerkte versie nogmaals publiceerde met als titel De geluksvogel. Zijn nieuwe roman Godendrank is deze maand verschenen en staat sinds publicatie in de bestsellerlijst.

Over Godendrank

Met veel humor beschrijft Gort de avonturen van dromer Abel en zijn nuchtere vrouw Angela die hun winkeltje in de Amsterdamse Jordaan verkopen om een wijnboerderij in Zuid-Frankrijk te beginnen.

Ze worden getroffen door bizarre tegenslagen en Abel besluit wiet te gaan telen om zijn wijn te voorzien van een scheut geestverruiming. Daarmee kruisen ze het pad van lieden die het niet zo nauw nemen met de wet, hetgeen leidt tot hilarische gebeurtenissen en een spetterende ontknoping.

Leesfragment

Ben je benieuwd naar Godendrank? Jij kunt je alvast in de wereld van Abel en Angela wanen, met dit leesfragment. 

Leesfragment Godendrank

Ilja Gort over Godendrank

Lees mee

Schrijf je nu in voor de Hebban Buzz!

Heb jij de eerdere romans van Ilja Gort al gelezen en ben je fan? Of ben je juist erg benieuwd naar zijn boeken? We mogen 50 epubs weggeven van Godendrank voor de Hebban Buzz.

Schrijf je nu in!Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Sneak & Buzz: lees mee met Godendrank van Ilja Gort

 

Gerelateerd

Over

Ilja Gort

Ilja Gort

Ilja Gort (1951) is een Nederlandse musicus, componist, schrijver en wijnbo...

Hebban Spots

Buzz - Godendrank

16 volgers

Welkom bij de Buzz Spot voor 'Godendrank' van Ilja Gort. Onze hashtag is #hebbanbuzz. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: vandaag@hebban.nl. Aansluiten met een eigen exemplaar mag...