Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Aan het hof van Eden van Joelle Charbonneau + giveaway

door Lindy (Hebban Crew) 3 reacties
Schrijfster Joelle Charbonneau is bekend van de succesvolle YA-trilogie ‘De test’ en na de standalone ‘Nodig’ komt ze nu met een nieuwe serie. Dit keer creëerde de auteur een fantasy-tweeluik waarin een koninklijke tweeling elkaar naar het leven staat. Lees vast een fragment én maak kans op deel 1: ‘Aan het hof van Eden’.


Terwijl Charbonneau’s laatst vertaalde YA-boek Nodig (dat nu is genomineerd voor de Dioraphte Literatourprijs 2017) een heel hedendaags onderwerp bespreekt – het gaat over een nieuw sociaal platform dat je grootste wens inwilligt – kiest de schrijfster nu voor een volledig nieuwe fantasywereld.    

Een tweeling met een geheim
Een koning zonder erfgenaam
Een strijd op leven en dood
 

Op 15 augustus verschijnt het eerste deel in het nieuwe tweeluik ‘Aan het hof van Eden’. Volgens uitgeverij Karakter speelt het zich af in een middeleeuws aandoende setting die sterk aan Game of Thrones doet denken. In het eerste deel maak je kennis met de tweeling Carys en Andreus. De koning, hun vader, en hun oudste broer komen om op de terugweg van een veldtocht. De toekomst en de veiligheid van het koninkrijk is ineens in gevaar: omdat men niet weet wie van de tweeling de eerstgeborene is, bestaat er onduidelijkheid over de troonopvolging. De hechte band tussen broer en zus komt op losse schroeven te staan als de twee de strijd met elkaar moeten aangaan om de macht.  

Benieuwd? Lees hier vast een fragment.    

Lees hier de Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Giveaway

Klik hier om kans te maken op een exemplaar van Aan het hof van Eden. Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

763 volgers
384 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Sneak Preview: Aan het hof van Eden van Joelle Charbonneau + giveaway

 

Gerelateerd

Over

Joelle Charbonneau

Joelle Charbonneau

Joelle Charbonneau (1974) is een Amerikaanse schrijfster, acteer- en stemcoach. ...

Gesponsorde boeken