Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Sneak preview: Alecto van Xenia Kasper

Xenia Kasper is met haar nieuwe thriller Alecto een nieuw pad ingeslagen. Dit derde deel rond misdaadverslaggeefster Maja van Tijl heeft ze in eigen beheer uitgegeven. Lees een fragment uit Alecto en schrijf je in voor de Hebban Leesclub met dit spannende boek.

Alecto is het derde boek waarin misdaadverslaggeefster Maja van Tijl centraal staat, maar het is los van de eerdere twee delen, Ongeremd en Nemesis, te lezen.


Over Alecto

De thriller begint met de ontvoering van Maja's zoon door onbekenden. De misdaadverslaggever ontdekt een verband met de moordzaak op een bekende zanger. Maar wanneer er nog meer slachtoffers vallen, staat Maja voor een raadsel. Samen met haar team en de politie komt ze een bizarre en tragische gebeurtenis uit het verleden op het spoor. In een race tegen de klok is het echter alleen Maja die oog in oog komt te staan met de wraakzuchtige dader.

Lees hier een voorpublicatie


Doe je mee?

Wil jij meedoen aan deze editie van de Hebban Leesclub? Hebban geeft 15 exemplaren weg! Iedereen met een Hebban-account kan meedoen. Heb je die nog niet, dan meld je je toch even snel aan! Een Hebban-account is gratis. Je kunt je tot en met 16 april inschrijven voor deze leesclub.

Ga naar de speciale leesclubpage voor AlectoOver de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
407 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Sneak preview: Alecto van Xenia Kasper

 

Gerelateerd

Over

Xenia Kasper

Xenia Kasper

Xenia Kasper (1960) is een Nederlandse auteur. Daarnaast is ze manager en p...

Hebban Spots

Alecto

53 volgers

Welkom bij de leesclub rond het boek Alecto van Xenia Kasper. We zijn op Facebook en Twitter te vinden op @hebbanleesclub, onze hashtag is #hebbanleesclub. Deze leesclub is afgesloten met een...

Gesponsorde boeken