Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Alle goede dingen van Clare Fisher + giveaway

Een meisje van twintig zit in de gevangenis en mag er voorlopig niet uit. Wat is er gebeurd? Hierover gaat 'Alle goede dingen', de debuutroman van de Londense Clare Fisher. Dit psychologische verhaal over liefde, spijt en hoop verschijnt 29 augustus, maar je kunt hier alvast een sneak preview lezen én meedoen met de giveaway!

Stel je voor dat je iets heel ergs hebt gedaan... en dat niet het einde van het verhaal is.


Beth is net twintig en zit in de gevangenis. Ze praat niet graag over waarom ze daar zit of over haar leven voor haar gevangenschap. Totdat haar therapeut haar vraagt om een lijst samen te stellen van de goede dingen in haar leven: Pleegvader nr. 1, flirten in de bioscoop, de geur van een pasgeboren baby. Beth laat liefde zien, vriendschap en moederschap. Maar ze toont vooral de rauwe randen van het volwassen worden in een omgeving die geen kindertijd tolereert.

Dit is in een notendop waar Alle goede dingen van Clare Fisher (1987) over gaat. Dat de schrijfster een gevangenis koos als decor voor haar debuutroman, is niet geheel verrassend. Ze studeerde Creative Wirting en doceert dit nu ook zelf, onder andere in een vrouwengevangenis.

Benieuwd naar Alle goede dingen? Volgens HarperCollins gaan 'zelfs lezers die al kunnen vermoeden wat er is gebeurd, door de grond als de ontknoping zich aandient'. Dat klinkt veelbelovend!

Neem alvast een voorproefje uit deze roman!

Naar de sneak preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Giveaway

Wil je weten hoe dit verhaal afloopt? Doe mee met de giveaway en maak kans op een exemplaar van Alle goede dingen!Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: Alle goede dingen van Clare Fisher + giveaway

 

Gerelateerd

Over

Clare Fisher

Clare Fisher

Clare Fisher (1987) werd gehuldigd als Spread the Word's Rising Star en won de L...

Gesponsorde boeken