Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Sneak preview: Alles is nu van Amy Giles (met leesclubinschrijving)

door Hebban Crew 3 reacties
Auteur Amy Giles deelt een flinke klap uit met 'Alles is nu', haar YA crossover. Een verhaal over familiegeheimen die aan het licht komen na een heftig ongeluk waarin maar één overlevende wordt gevonden. Wat is er gebeurd en hoe gaat het verhaal verder? Bij Hebban lees je een sneak preview en kun je je inschrijven voor de leesclub!

Amy Giles is een copywriter die de meest uiteenlopende opdrachten heeft gehad. Van reclames voor ontbijtgranen tot geanimeerde websites, en van printadvertenties tot catalogi voor vissers. Ze studeerde Engelse literatuur en werkte onder andere voor verschillende uitgeverijen. Al dat schrijven maakte dat ze zich in haar vrije tijd ging focussen op etgeen ze het liefst schrijft; voor en over jongeren. Alles is nu is haar eerste boek, dat na drie jaar eindelijk voor ons wordt vertaald. Ook haar tweede boek, That Night, zal binnenkort in Nederland verschijnen.

Auteur Q&A

Op Amy's website kun je een Q&A lezen met de auteur die focust op allerlei 'fun facts'. Hieronder vind je alvast een voorproefje:

What three items do you need to have with you when you write?
'Coffee, coffee, and quiet.'

What are your hobbies when not writing/reading?
'I’m not a very well-rounded person. I’m a mediocre cook—I prefer to be fed than to feed. Does throwing something in the dirt and hoping it lives count as gardening?'

Lees verder op Amy's website  

Alles is nu

Het gezin waarin Hadley opgroeit lijkt perfect. Maar niets is wat het lijkt. Hadley is de oudste dochter en wordt mishandeld door haar vader. Ze doet er alles aan om haar zusje ditzelfde lot te besparen. Maar als Hadleys verboden relatie aan het licht komt, wordt het huiselijk geweld nog erger. Totdat er een ongeval gebeurt waardoor alles verandert. En na die dag praat Hadley niet meer over wat is geweest. Het kost haar al genoeg moeite om vrede te krijgen met het nu.

Leesfragment

Wil jij de kans niet mislopen om deel te nemen aan de Alles is nu leesclub op Hebban? Lees alvast een fragment en laat je overtuigen. Hieronder kun je direct door naar de inschrijving van de leesclub!

Lees hier een sneak preview van Alles is nu

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Schrijf je in voor de Hebban Leesclub!

Ben je geïnteresseerd in dit boek? Schrijf je dan snel in voor de Hebban Leesclub (de inschrijving opent op maandag 28 oktober om 08.00 uur en sluit op 3 november om middernacht). We delen 15 exemplaren uit aan gemotiveerde lezers voor een groepsbespreking van dit boek op Hebban.

Een Hebban Leesclub - hoe werkt dat precies?

Bezoek het Hebban Leesclub-kanaal

Schrijf je in voor de Hebban Leesclubnieuwsbrief  Over de auteur

Hebban Crew

1673 volgers
3 boeken
3 favoriet


Reacties op: Sneak preview: Alles is nu van Amy Giles (met leesclubinschrijving)

 

Gerelateerd

Over

Hebban Spots

Alles is nu

13 volgers

Welkom bij de leesclub rond 'Alles is nu' van Amy Giles (Uitgeverij Zomer & Keuning). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: vandaag@hebban.nl....