Hebban vandaag

Leesclubs /

Sneak preview: Anna (met leesclub-inschrijving)

Vandaag verschijnt Anna, het eerste deel in de Young Adult-reeks Dilemma van Tille Vincent (een pseudoniem van Hilde Smeesters). In deze gloednieuwe young adult-reeks staat telkens een dilemma centraal. Op Hebban lees je een fragment én kun je je inschrijven voor een van de leesclubexemplaren.

Anna - Dilemma #1

We volgen Anna die ineens razend populair wordt omdat de hele school denken dat ze ongeneeslijk ziek is. Ook haar papa (met wie ze amper nog contact had) heeft opnieuw aandacht voor haar. Maar dan blijkt de diagnose een misverstand te zijn. Ze is verscheurd tussen opbiechten of verzwijgen, want alles gaat nu zo goed …

Niet veel later lopen mijn moeder en ik zwijgend naar de auto. Mama klemt een papieren zakdoekje in haar hand dat ze af en toe tegen haar neus en ogen drukt. In de auto legt ze haar voorhoofd op het stuur en begint met lange uithalen te huilen. Ik kijk naar buiten en hoop dat er niemand voorbijkomt die haar bezig ziet of, nog erger, die ons kent. Ik schaam me kapot.
‘Mama’, zeg ik luid. ‘Stop daarmee. Alsjeblieft.’
Mijn moeder blijft met haar voorhoofd op het stuur liggen en schudt haar hoofd.
‘Kanker’, zegt ze snotterend. ‘Je hebt kanker. Mijn enige kind gaat dood.’

Lees hier een fragment

Hebban Leesclub

Wil je dolgraag verder lezen na dit fragment? Schrijf je dan in voor de Hebban Leesclub en maak kans op een exemplaar van Anna. Je hebt tot en met 8 oktober de tijd. Lees ook: Een Hebban Leesclub - hoe werkt dat precies?

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

 


Over de auteur

Hebban Crew

2367 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Sneak preview: Anna (met leesclub-inschrijving)

 

Gerelateerd

Over

Tille Vincent

Tille Vincent

Tille Vincent is het pseudoniem van de Vlaamse auteur Hilde Smeesters. Na haar s...

Hebban Spots

Anna

16 volgers

Welkom bij de leesclub rond Anna, het eerste deel in de YA-serie Dilemma, van Tille Vincent (Uitgeverij Van Halewyck). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan...


Gesponsorde boeken