Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: ‘Bestemd voor mij’ van Chantal van Gastel

De nieuwe feelgoodroman van Chantal van Gastel is weer om te smullen! In ‘Bestemd voor mij’ komt de lezer oude bekenden tegen in een gloednieuw, sfeervol verhaal over hechte vriendschappen en verloren liefdes. Lees een fragment!

De boekverfilming van Zwaar verliefd mocht binnen een week al haar honderdduizendste bezoeker verwelkomen, en werd daarmee een Gouden Film. Van het boek zelf gingen al 250.000 exemplaren over de toonbank sinds het tien jaar geleden verscheen. Het betekende de doorbraak van de Bredase schrijfster Chantal van Gastel, die haar debuut aanvulde met twee vervolgdelen. Door de jaren heen verschenen er ook enkele standalones en verhalenbundels van haar hand.   

Met haar nieuwste roman, Bestemd voor mij, borduurt Van Gastel stiekem voort op een van die romans. De hoofdpersonages herkent de oplettende lezer al uit Geknipt voor jou: de vier vriendinnen uit dat boek maken een comeback! In het onafhankelijk te lezen Bestemd voor mij zoomt de schrijfster in op de belevenissen van Jessica, als de meiden rond de feestdagen samenkomen in een vakantiehuis. 

Over Bestemd voor mij  

De feestdagen staan voor de deur en Jessica kijkt uit naar een lang weekend met haar beste vriendinnen Micky, Hannah en Debbie. Al jarenlang delen ze alles met elkaar, maar er is een nadeel: ze zien elkaar veel te weinig. Daarom besluiten de vriendinnen bij elkaar te komen in het familiehuis waar Jessica en Micky vroeger al hun vakanties doorbrachten. Bij aankomst wacht hen echter een verrassing. De meiden zijn niet de enige gasten in het vakantiehuis. Herinneringen komen tot leven, waaronder ook die aan een oude liefde, die Jessica liever wil vergeten. Maar dát laat het huis niet toe.  

Kun jij niet wachten om aan dit boek te beginnen? Lees dan vast een fragment.    

Lees hier de Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.Bestemd voor mij verschijnt bij The House of Books en is vanaf 8 november te koop.  

 Over de auteur

Hebban Crew

2367 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Sneak Preview: ‘Bestemd voor mij’ van Chantal van Gastel

 

Gerelateerd

Over

Chantal van Gastel

Chantal van Gastel

Ik ben Chantal van Gastel, auteur van 7 feelgoodromans, 2 verhalenbundels en 2 p...


Gesponsorde boeken