Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Bevroren dromen van Anthony Doerr + giveaway

Na het succes van 'Als je het licht niet kunt zien' verschijnt deze week ook de debuutroman van Anthony Doerr in Nederlandse vertaling. 'Bevroren dromen' gaat over dromen die later werkelijkheid worden en de grote en kleine wonderen van het leven. Op Hebban lees je alvast de eerste hoofdstukken uit deze roman én maak je kans op een exemplaar!

In 2015 won Anthony Doerr (1973) de Pulitzer Prijs voor zijn tweede roman All the light we cannot see. Een terechte winnaar, zo blijkt uit de lovende woorden en waarderingen van Hebban lezers. De Nederlandse vertaling Als je het licht niet kunt zien werd door 564 lezers gewaardeerd met een gemiddelde van 4,5 ster en won de Hebban Award voor beste roman in de categorie 'vertaald'. Ook Doerrs debuutroman About Grace werd in 2004 door de internationale pers onmiddellijk opgemerkt. Vanaf 22 juni kunnen Nederlandstalige lezers ook van dit boek genieten, in een vertaling van Edo Marinus.

Bevroren dromen gaat over David, een stille jongen met een voorliefde voor sneeuwkristallen. In zijn jeugd droomt hij al van gebeurtenissen die later werkelijkheid worden. Als David tweeëndertig is ontmoet hij Sandy. Het stel trouwt, verhuist naar Ohio en krijgt een dochter, Grace. Maar dan droomt David dat Grace zal verdrinken. Hij verlaat zijn gezin en reist naar de andere kant van de wereld. Vele jaren gaan voorbij. Heeft Sandy hem inmiddels vergeven? En zou Grace nog leven?

Alvast wat lezen uit Bevroren dromen ?

Ga naar de sneak preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Giveaway

Benieuwd hoe dit verhaal afloopt? Doe mee met de giveaway en maak kans op een exemplaar van Bevroren dromen!Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: Bevroren dromen van Anthony Doerr + giveaway

 

Gerelateerd

Over

Anthony Doerr

Anthony Doerr

Anthony Doerr (1973) heeft met zijn werk al vele gerenommeerde literaire prijzen...

Gesponsorde boeken