Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Bloedverwant van Tosca Lee

door Hebban Crew 1 reactie
Bloedverwant, de nieuwe thriller van Tosca Lee, wordt aangekondigd als een mix tussen De Da Vinci Code en Orphan Black. Dat brengt het thrillerlezende hoofd aardig op hol. Vandaag verschijnt het boek, lees een sneak preview én maak kans op een gesigneerd exemplaar!

Tosca Lee schreef samen met Ted Dekker de Book of Mortals-reeks, waarin er een flinke bovennatuurlijke laag aanwezig is. Bloedverwant bevat ook een bovennatuurlijk sausje, maar veel lichter. Het is een spannend en mysterieus boek, waar de historische puzzel die je van Dan Brown kent sterk aanwezig is. Bloedverwant is de climax van een 400 jaar oude oorlog tussen de mysterieuze nakomelingen van de Hongaarse 'Blood Countess' Elizabeth Bathory, de meest beruchte vrouwelijke seriemoordenaar aller tijden, en een geheim genootschap met als opdracht haar complete nageslacht uit te roeien. 

Emily Porter stamt af van een seriemoordenares. Nu is zij de prooi. Ze is op een queeste die haar leidt naar de onderwereld van Europa en de kringen van drie eeuwenoude genootschappen - een dat vastbesloten is haar om te brengen, een dat haar beschermt en een dat ze uiteindelijk zal moeten redden.

Benieuwd naar Bloedverwant?

Lees hier een sneak preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Giveaway

De rest van het boek ook lezen? Doe mee met de giveaway en maak kans op een exemplaar!Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Sneak Preview: Bloedverwant van Tosca Lee

 

Gerelateerd

Over

Tosca Lee

Tosca Lee

Tosca Lee (Roanoke, Virginia, 1969) is een Amerikaanse bestsellerauteur in ...

Gesponsorde boeken