Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: De buitenstaander van Stephen King (met giveaway)

door Soraya Vink (crew) 5 reacties
Fans van Stephen King hebben reden om weer naar de boekhandel te sprinten. Het nieuwste boek 'De buitenstaander' is er om gelezen te worden! Op Hebban lees je een fragment uit het boek en maak je kans op een exemplaar.

Samen met zijn zoon Owen maakte hij onlangs een uitstapje naar een duoproject met het lijvige boek Schone slaapsters, maar nu is Stephen King alweer terug met een nieuw spannend verhaal dat opnieuw je tijdsbesef in een klap zal wegnemen. De buitenstaander is een thriller waarin een hechte gemeenschap op zijn kop wordt gezet door de vondst van een dood kind.

Wanneer het misbruikte en levenloze lichaam van een elfjarig jongetje wordt gevonden, wijzen ooggetuigen en forensisch materiaal onmiskenbaar in de richting van de populaire coach van het plaatselijke Little League-team. Maar de verdachte, die met groot machtsvertoon wordt gearresteerd, heeft een waterdicht alibi. Detective Ralph Anderson raakt na verder onderzoek ook overtuigd dat hij inderdaad buiten de stad was. Hoe kan hij dan tegelijkertijd op twee plekken zijn geweest?

Benieuwd naar De buitenstaander? Op Hebban lees je de eerste vijf hoofdstukken uit dit spannende boek.

Naar de Sneak Preview

De buitenstaander is verschenen bij uitgeverij The House of Books. Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Win!

Benieuwd hoe dit verhaal afloopt? We maken een aantal lezers blij met een exemplaar van De buitenstaander. Klik op het kader rechts naast dit artikel en doe mee!Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: De buitenstaander van Stephen King (met giveaway)

 

Gerelateerd

Over

Stephen King

Stephen King

Stephen King (Portland, Maine, 1947) is een Amerikaanse bestsellerauteur van ond...

Gesponsorde boeken