Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: De chemicus van Stephenie Meyer

door Soraya Vink (crew) 7 reacties
Stephenie Meyer verraste vriend en vijand met de aankondiging van haar nieuwe boek. Op 8 november verschijnt haar debuutthriller 'De chemicus'. Op Hebban lees je alvast een Sneak Preview en maak je kans op een exemplaar!

De Amerikaanse YA-schrijfster Stephenie Meyer begon na een droom te schrijven aan een verhaallijn over de liefde tussen een vampier en een meisje. De 'Twilight' reeks zou Meyer uiteindelijk wereldberoemd maken: er werden meer dan 100 miljoen exemplaren van de boeken verkocht en de boeken werden verfilmd.

Nu is Meyer terug en stapt ze over naar het thrillergenre. In De chemicus laat ze zien dat haar hoofdpersonage zich niet verdedigt met messen of vuurwapens, maar met haar belangrijkste geheime wapen: haar intelligentie. 

Bijna niemand weet dat ze ooit voor de Amerikaanse regering werkte. Ze was de onbetwiste expert op haar vakgebied en vormde zelf een van de grootste geheimen van een dienst die zelf zo geheim is dat hij niet eens een naam heeft. tot de dienst ineens besloot dat ze een te groot risico vormde en jacht op haar begon te maken. Tegenwoordig blijft ze zelden lang op dezelfde plek en wisselt ze zo vaak mogelijk van naam. De enige persoon die ze durfde te vertrouwen is vermoord. En nog altijd beschikt ze over informatie die zo gevoelig is dat de dienst haar zo snel mogelijk wil liquideren.

Als de dienst haar een uitweg biedt, beseft ze dat het haar enige kans op een normaal leven is. De nieuwe klus die ze moet aannemen in ruil voor haar leven betekent echter dat ze nog meer gevoelige informatie moet inwinnen - informatie die haar alsnog in levensgevaar zou kunnen brengen. Ze besluit de klus aan te nemen en maakt zich klaar voor de gevaarlijkste missie ooit, die er niet gemakkelijker op wordt als ze valt voor een man die haar kansen alleen maar kan verkleinen. Ze zal al haar unieke vaardigheden moeten inzetten om in leven te blijven...


Benieuwd geworden naar De chemicus? Op Hebban lees je de eerste bladzijdes van dit intrigerende thrillerdebuut.

Lees hier de sneak preview

De chemicus verschijnt op 08 november bij uitgeverij Boekerij.

Giveaway!

Wil je na deze bladzijdes het liefst doorgaan met lezen? Doe dan mee met de winactie en maak kans op een exemplaar van De chemicus. Bekijk het kader rechts naast dit artikel voor meer informatie.Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: De chemicus van Stephenie Meyer

 

Gerelateerd

Over

Stephenie Meyer

Stephenie Meyer

Stephenie Meyer woont met haar man en drie zonen in Phoenix, Arizona. Ze studeer...

Gesponsorde boeken