Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: De Krijtman van C.J. Tudor

door Soraya Vink (crew) 4 reacties
De Britse schrijfster C.J. Tudor heeft meteen beet bij haar debuutthriller. 'De Krijtman' verschijnt in ruim dertig landen en zorgde voor een verhitte veiling op de verschillende bookfairs. Op Hebban lees je een Sneak Preview van deze thriller.

Een droom die uitkomt, zo beschrijft C.J. Tudor het avontuur dat haar momenteel overkomt. De wens om schrijfster te worden onstond al in haar kindertijd, maar pas rond haar dertigste besloot ze er echt serieus mee aan de slag te gaan. Tijdens het schrijven van De Krijtman runde ze een hondenuitlaatservice, waarmee ze meer dan twintig honden per week uitliet. Nu heeft haar leven een volledig andere wending gekregen door de publicatie van een debuut dat wereldwijd verschijnt.

Het probleem was, we werden het nooit eens over het precieze begin. Was het toen we voor het eerst de krijtmannetjes tekenden, of toen ze opeens uit zichzelf verschenen? Of was het toen we het eerste lichaam vonden?

Achteraf begon het allemaal op de dag dat het verschrikkelijke ongeluk plaatsvond op de kermis. Toen de twaalfjarige Eddie De Krijtman voor het eerst ontmoette. Het was De Krijtman die Eddie op het idee bracht van de tekeningen: een manier voor hun vriendengroep om geheime boodschappen in krijt voor elkaar achter te laten. En het was leuk, in het begin, totdat de tekeningen hen leidden naar het lichaam van een meisje. Het grootste deel ervan, atlhans...

Dat was dertig jaar geleden, en Eddie dacht dat het verleden achter hem lag. Dan ontvangt hij post. In de envelop bevinden zich twee dingen: een krijtje en een tekening van een stokmannetje.


Lees nu een fragment uit De Krijtman op Hebban:

Lees hier de Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.


De Krijtman verschijnt op 30 januari bij A.W. Bruna Uitgevers.

Ben je nu al benieuwd wat lezers van dit boek vinden? Volg dan de Hebban Buzz rond De Krijtman. Later deze maand lees je een interview met C.J. Tudor op Hebban.Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: De Krijtman van C.J. Tudor

 

Gerelateerd

Over

C.J. Tudor

C.J. Tudor

C.J. Tudor werd geboren in Salisbury en groeide op in Nottingham, waar ze nog st...

Gesponsorde boeken