Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: De laatste roos van de zomer van Santa Montefiore + giveaway

Op 4 april verschijnt 'De laatste roos van de zomer' van Santa Montefiore, de roman waarmee ze haar trilogie over het leven van de Deverills compleet maakt. Goed nieuws voor de fans die in spanning op dit laatste deel wachten: op Hebban lees je al een Sneak Preview én maak je kans op het volledige drieluik!

Daar is 'ie dan eindelijk: de nieuwe Montefiore, het laatste deel over de Deverills! Van deel 1, De vrouwen van kasteel Deverill, en deel 2, Als de rododendron bloeit, werden al 125.000 exemplaren verkocht. In dit derde en afsluitende deel van de trilogie, De laatste roos van de zomer, wordt de lezer voor een spannende climax teruggebracht naar de plek waar het allemaal begon: kasteel Deverill.

Ondanks alles wat ze in het verleden hebben gedeeld, botsen de drie vrouwen van Deverill steeds weer als het gaat over de toekomst van hun geliefde kasteel. Kitty's leven wordt ondertussen op zijn kop gezet als haar vroegere geliefde met zijn gezin terugkeert uit Amerika, en ze ontdekken dat hun levens wel veranderd zijn, maar hun gevoelens niet. Hebben ze de kracht om elkaar te weerstaan of zetten ze alles op het spel voor een paar gestolen momenten samen? Maar er bloeit nóg een liefde op die alles oneindig veel ingewikkelder maakt: Jack Deverill is verliefd geworden op een mooi Amerikaans meisje dat hij in Dublin heeft ontmoet. Ze is in Ierland om haar biologische moeder te zoeken en hij is vastbesloten haar ten huwelijk te vragen, zich niet bewust van het drama dat hij daarmee over zich afroept. Wil er ooit rust komen op kasteel Deverill, dan moet iemand de kluwen van geheimen en misverstanden ontrafelen.

Kan je niet wachten tot De laatste roos van de zomer in de boekhandel ligt?

Lees hier een Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Giveaway

Ben jij een van die Deverill-fans? Doe dan mee met de giveaway en maak kans op het complete drieluik!Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: De laatste roos van de zomer van Santa Montefiore + giveaway

 

Gerelateerd

Over

Santa Montefiore

Santa Montefiore

Santa Montefiore begon al op jonge leeftijd met schrijven, maar haar eerste boek...


Gesponsorde boeken