Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: De moed om te vergeven van Ndaba Mandela

Dit jaar wordt het honderdste geboortejaar van Nelson Mandela gevierd. Zijn kleinzoon Ndaba Mandela vertelt in het boek 'De moed om te vergeven' hoe het was om op te groeien bij een van de grootste leiders die de wereld ooit heeft gekend. Op Hebban lees je een Sneak Preview en maak je kans op een exemplaar!

Ndaba werd in 1982 geboren in Soweto. Na een turbulente jeugd verhuist hij op twaalfjarige leeftijd naar het presidentiële paleis van de net verkozen Mandela. In dit inspirerende boek verweeft Ndaba op kleurrijke wijze de verhalen uit zijn jeugd met de raad en daad van Madiba, waarmee hij een nieuw beeld schetst van de man met wie zoveel mensen een unieke verbinding voelen.

Nelson Mandela’s vreedzame strijd tegen onderdrukking en voor sociale gerechtigheid heeft de wereld veranderd, en zijn nalatenschap heeft niets aan relevantie ingeboet. De moed om te vergeven bevat zijn lessen over onder meer veerkracht, vrede en hoop, en laat zien dat iedereen de kracht bezit om zichzelf en de wereld te veranderen.

Lees hier de Sneak Preview

De moed om te vergeven is verschenen bij Lev. Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.Over de auteur

Hebban Crew

2126 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Sneak Preview: De moed om te vergeven van Ndaba Mandela

 

Gerelateerd

Over

Ndaba Mandela

Ndaba Mandela

Ndaba Mandela is de kleinzoon van Nelson Mandela. In 2009 richtte hij de Africa ...

Gesponsorde boeken