Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: De uitverkorene van Igor Znidarsic (met giveaway)

door Soraya Vink (crew) 1 reactie
Met zijn debuutthriller 'De blindganger' werd Igor Znidarsic genomineerd voor de Gouden Strop en de Hebban Thriller Debuutprijs in 2017. Nu zijn seriepersonages Bianca van Dijk en Joris Vischjager terug in een nieuw spannend verhaal. Op Hebban lees je een Sneak Preview van 'De uitverkorene' en maak je kans op een exemplaar!

Igor Znidarsic heeft zijn draai gevonden in het thrillergenre. Na het uitbrengen van een semi-autobiografische roman getiteld Diepgevroren makrelen, die werd gevolgd door nog een literaire roman, kwam er een nieuw idee op. Toen hij een thriller bij een boekhandel in de buurt zag liggen, ontstond de uitdaging om zelf een spannend verhaal op te schrijven. Zijn debuutthriller De blindganger werd genomineerd voor de Gouden Strop en Hebban Thriller Debuutprijs en dat boek krijgt nu opvolging van De uitverkorene.

Op een dag wordt de dochter van Olivier Lucassen, de directeur van een private-equity-firma, ontvoerd. Recherche-duo Bianca van Dijk en Joris Vischjager worden op de zaak gezet. In eerste instantie blijft de toedracht een mysterie, maar dan wordt niet veel later eerst het gecastreerde lichaam van een man gevonden en vervolgens ook nog het verminkte lichaam van een vrouw. De zaken lijken met elkaar in verband te staan.

Lees hier de Sneak Preview

De uitverkorene is verschenen bij Karakter Uitgevers. Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Win!

Na het lezen van de Sneak Preview benieuwd geworden naar hoe deze raadselachtige moorden worden opgelost? Op Hebban maak je nu kans op een exemplaar van De uitverkorene. Bekijk het kader rechts naast dit artikel voor meer informatie en doe mee.Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: De uitverkorene van Igor Znidarsic (met giveaway)

 

Gerelateerd

Over

Igor Znidarsic

Igor Znidarsic

Igor Znidarsic (1957) is journalist, bladenmaker en schrijver van fictie. Hij we...

Gesponsorde boeken