Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: De ware worden van Margo den Ouden en Rinke Verkerk (met giveaway)

door Hebban Crew 3 reacties
Schrijfsters Margo den Ouden en Rinke Verkerk hebben een groot deel van hun leven de wateren van de liefde proberen te bevaren. Niet altijd met succes. Hun ervaringen en tips hebben ze nu gebundeld in het boek 'De ware worden'. Op Hebban lees je een Sneak Preview en maak je kans op een exemplaar.

Volgens actrice Hanna Verboom is De ware worden 'geen vals sentiment maar een boek recht uit het hart' en ook relatietherapeut en psycholoog Mary-Ann Kaarsgaren raadt dit boek aan; 'Rinke en Margo stellen zich kwetsbaar op en gebruiken hun eigen verhaal om anderen de helpende hand te bieden. Dit boek bekrachtigt mensen.' Het resultaat is een intiem, ontroerend en hilarisch boek over hoe je liefde kunt leren.

Margo en Rinke proberen een groot deel van hun leven de wateren van de liefde te bevaren met lief en mooi zijn. Als resultaat eindigden ze beide ongelukkig in een hotelkamer. Het moet anders, besluiten ze. In dit boek nemen ze je mee op hun reis sinds de hotelkamer: foute vriendjes, seks, vreemdgaan, daten, een goede man vinden en behouden, een goede vriendin/vrouw zijn. Margo en Rinke deden veel dingen verkeerd en sommige dingen per ongeluk goed. Hun lessen en bewuste keuzes in de liefde hebben ze gebundeld in De ware worden.


Benieuwd geworden naar dit hilarische boek? Op Hebban lees je nu de eerste twee hoofdstukken:

Naar de Sneak Preview

De ware worden verschijnt op 28 augustus bij Uitgeverij Nieuw Amsterdam. Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Win!

Na het lezen van de Sneak Preview benieuwd geworden naar de rest van de liefdesavonturen? Op Hebban maak je nu kans op een exemplaar van De ware worden. Bekijk het kader rechts naast dit artikel voor meer informatie en doe mee.Over de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Sneak Preview: De ware worden van Margo den Ouden en Rinke Verkerk (met giveaway)

 

Gerelateerd

Over

Margo den Ouden

Margo den Ouden

Margo den Ouden is communicatiemanager, model en oprichter van de social startup...

Rinke Verkerk

Rinke Verkerk

Rinke Verkerk is journalist voor kranten, bladen en televisie. Haar verhalen wor...

Gesponsorde boeken