Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Door het licht van Erik Jan Harmens (met giveaway)

Met 'Hallo muur', dat gaat over de jaren waarin hij een burnout kreeg, een echtscheiding doormaakte, een aantal dierbaren verloor en zijn alcoholverslaving moest overwinnen, schreef Erik Jan Harmens drie jaar geleden een bestseller. Dit boek vormt de proloog van zijn nieuwe Ware Grootte-reeks, waarvan het eerste deel half augustus verschijnt. 'Door het licht' is een verslag over het leven in het donker. Op Hebban lees je een Sneak Preview én maak je kans op een exemplaar van deze roman!

Na zijn succesvolle 'extreemautobiografische' roman Hallo muur (2015), dat door het boekenpanel van De Wereld Draait Door werd uitgeroepen tot Boek van de Maand, publiceerde Erik Jan Harmens (1970) de roman Pauwl, over een volwassen man met autisme, en zijn eerste kinderboek: Hans is kwijt. Momenteel schrijft hij beschouwingen over een bestaan zonder verdoving en de roes, die in de zaterdagbijlage van Trouw worden gepubliceerd.

Door het licht is Harmens' nieuwste autobiografische werk, over een leven in het (soms te felle) licht. In dit boek spreekt een man tot zijn geliefde, zijn vrienden, zijn vader en zijn lezers. Hij vertelt over hoe hij ooit leefde in het donker en nu moet wennen aan leven in het licht. In dat licht komen prikkels en gevoelens vol binnen. Alles lijkt weldadig, toch is er ook een blijvend verlangen naar verdoving. Liedjes brengen verlossing, maar tergen hem ook. Door het licht is een verslag over het halveren van een dubbelleven. Een liefdevolle zoektocht naar verbinding, naar wat echt is en wat niet.

Benieuwd naar dit nieuwe boek van Erik Jan Harmens? Door het licht ligt vanaf 16 augustus in de boekhandel, maar hier kun je alvast een fragment lezen:

Naar de Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Win!

Smaakt deze Sneak Preview naar meer? Doe dan mee met de giveaway en maak kans op een exemplaar van Door het licht!Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: Door het licht van Erik Jan Harmens (met giveaway)

 

Gerelateerd

Over

Erik Jan Harmens

Erik Jan Harmens

Erik Jan Harmens (1970) schrijft proza en poëzie. Van zijn hand versch...

Gesponsorde boeken