Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Een zeer opmerkelijk verschijnsel van Hank Green (plus giveaway)

John Green heeft al vele fans wereldwijd die iedere keer met gepast ongeduld wachten op een nieuw boek. Maar nu is daar Hank Green, inderdaad broer van, die lezers wellicht al kennen van de vlogs waarin hij zijn opwachting maakte. Op Hebban lees je nu een Sneak Preview van 'Een zeer opmerkelijk verschijnsel' en maak je kans op een exemplaar!

Een zeer opmerkelijk verschijnsel is een fascinerend en krachtig verhaal met relevante thema's als de invloed van sociale media, de manier van omgaan met angst en onzekerheid in onze cultuur, en de ontmenselijking die roem vaak veroorzaakt.

Op een nacht stuit de drieëntwintigjarige April May op een gigantische sculptuur die vanuit het niets opeens midden in Manhattan staat. Ze is meteen verrukt van het beeld en geeft hem de naam Carl. Ze maakt een filmpje en zet het op YouTube. Het filmpje gaat viral, als blijkt dat er in een andere steden in de wereld ook 'Carls' zijn gesignaleerd. April, de 'ontdekker', wordt op slag beroemd en staat vanaf dan voortdurend in de spotlights.

Terwijl de druk van de media steeds meer toeneemt, probeert April erachter te komen wat de Carls zijn, waar ze vandaan komen en vooral wat ze willen.

 

Een zeer opmerkelijk verschijnsel ligt vanaf 9 oktober in de (online) boekhandel en verschijnt bij HarperCollins Holland. Alvast een stukje lezen? Klik op onderstaande knop voor een fragment.    

Lees hier de Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.Win!

Verslaafd geraakt aan deze roman en wil je absoluut weten hoe dit verhaal eindigt? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op een exemplaar van Een zeer opmerkelijk verschijnsel.Over de auteur

Hebban Crew

2126 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Sneak Preview: Een zeer opmerkelijk verschijnsel van Hank Green (plus giveaway)

 

Gerelateerd

Over

Hank Green

Hank Green

Hank Green (Birmingham, 1980) is muzikant, vlogger en debuteert nu ook als auteu...

Gesponsorde boeken