Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Executie van Kazuaki Takano

door Daphne van Rijssel (crew) 1 reactie
Met zijn thriller 'Jenosaido' maakte (script)schrijver Kazuaki Takano in Japan veel indruk. Het boek stond maandenlang in de bestsellerlijsten en werd door Japanse lezers verkozen tot beste thriller van het jaar. Volgende week verschijnt de Nederlandse vertaling bij The House of Books. Op Hebban lees je alvast een Sneak Preview!

Executie vertelt het verhaal van de Amerikaanse militair Jonathan Yaeger, die diep in de jungle van Congo een internationaal team van commando's leidt. Het team heeft opdracht gekregen om Akili te doden, een jongetje dat de volgende stap in de menselijke evolutie blijkt te zijn. Maar daartegenover speelt een ander belang. Yaeger heeft zelf namelijk een ziek zoontje thuis, dat alleen gered kan worden door Akili's grenzeloze kennis van alles op deze wereld. De militair raakt verstrikt in zijn persoonlijke drama en de ultieme strijd om de mensheid te redden.

Uitgever Tomás Kruijer over dit boek: 'Executie is de meest opzienbarende actiethriller die ik in lange tijd heb gelezen. Takano combineert filmische en razendsnelle actie met actualiteit en inhoud, waardoor je gelijk het boek in gezogen wordt - en er ook niet meer uit wilt. Houd je van Clancy? Dan ga je dit zeker goed vinden!'

Benieuwd of deze thriller wat voor jou is?

Lees hier een voorpublicatie 

Sneak Preview Winter

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: Executie van Kazuaki Takano

 

Gerelateerd

Over

Kazuaki Takano

Kazuaki Takano

Kazuaki Takano (1964) werkte als scriptschrijver in Japan en Hollywood. Executie...

Gesponsorde boeken