Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak preview: Godblind van Anna Stephens

door Hebban Crew 6 reacties
Het is de Hebban Fantasy Week en wat is leuker dan kleine inkijkjes te krijgen in de nieuwe boeken van dit moment. Eerder al kon je de eerste hoofdstukken van Kings of the Wyld lezen. Nu hebben we Godblind voor je, waar we binnenkort ook nog een leesclub mee gaan organiseren, dus mis de inschrijving niet!

Godblind is een van de meest geanticipeerde Engelstalige fantasydebuten van het jaar, een geweldige nieuwe roman van een nieuwe stem in het genre.

Er was een tijd dat de Rode Goden over het land heersten. De Duistere Dame en haar horde brachten dood en bloed en vuur. Maar die periode is voorbij en de buurlanden, de Koninkrijken van Mireces en Rilpor, beleven een wankele vrede. Het enige bloed dat nog verspild wordt, blijft beperkt tot de grensgebieden, waar burgerwachten onder de naam Wolves hun volk en territorium ten koste van alles verdedigen. Na de dood van zijn vrouw wordt King Rastoth gek van verdriet en dat maakt zijn Koninkrijk Rilpor kwetsbaar. Kwetsbaar voor de bloeddorstige hebzucht van de Strijder-Koning Liris en het leger van Mireces die in de bergen wachten op ...

Benieuwd naar Godblind? Het boek verschijnt op 15 juni, maar je kunt hier alvast een eerste Engelstalig hoofdstuk lezen. Smaakt het naar meer? Mis dan niet de komende leesclubinschrijving voor Godblind (we lezen het Engelstalige boek ruim vóór de publicatiedatum met 15 'proofs')! Er is geen informatie over een eventuele Nederlandse vertaling van Godblind.

Lees hier een Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.Over de auteur

Hebban Crew

2130 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Sneak preview: Godblind van Anna Stephens

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken