Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Heimwee van Luiza Sauma + giveaway

Heb je Brazilië nog niet afgevinkt voor je landenchallenge? Dan is 'Heimwee' van Luiza Sauma vast wat voor jou! In dit boek neemt deze nieuwe literaire stem je mee van druilerig Londen naar het zwoele Brazilië. Een roman over identiteit, familiebanden en de kracht van herinneringen. Lees hier een sneak preview en maak kans op een exemplaar!

De jonge schrijfster Luiza Sauma werd geboren in Rio de Janeiro, maar groeide op in Londen. Haar debuutroman Flesh and Bone and Water werd door vele lezers omarmd en Sauma's stijl wordt zelfs al vergeleken met die van Javier Marías en Hisham Matar. Heimwee is de Nederlandse editie van deze roman, in vertaling van Robbert-Jan Henkes.

Ipanema, zomer 1985: de zestienjarige André Cabral leidt een zorgeloos leven totdat zijn moeder plotseling bij een auto-ongeluk om het leven komt. Het huis waarin André met zijn vader en broertje woont is ondergedompeld in rouw. André is intens verdrietig en hunkert naar geborgenheid. Hij vindt troost bij hun inwonende hulp en haar dochter Luana, met wie hij is opgegroeid. Alhoewel ze totaal verschillende achtergronden hebben, worden de twee tieners verliefd. Dertig jaar later woont André in Londen en ontvangt hij een brief van Luana. Hij keert terug naar Brazilië, om eindelijk verantwoordelijkheid te nemen voor dat wat hij destijds ontvluchtte.

Benieuwd naar dit betoverende debuut?

Lees hier een sneak preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Giveaway

Ben je door de preview benieuwd naar de rest van het verhaal? En staat Brazilië nog op jouw lijstje voor de Landenchallenge? Doe dan mee met deze giveaway, wij maken een aantal lezers blij met Heimwee !Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Sneak Preview: Heimwee van Luiza Sauma + giveaway

 

Gerelateerd

Over

Luiza Sauma

Luiza Sauma

Luiza Sauma is geboren in Rio de Janeiro en groeide op in Londen. Ze studeerde E...

Gesponsorde boeken