Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Het Darwin Dilemma van Han Thomas

door Soraya Vink (crew) 2 reacties
Een spannend verhaal dat zich afspeelt in Londen, Parijs en Egypte waar de ontknoping vlakbij de piramide van Cheops plaatsvindt. Dat is 'Het Darwin Dilemma' van Han Thomas, volgens Kees de Bakker, uitgever bij Conserve, 'nog beter dan Dan Brown'. Op Hebban lees je alvast een Sneak Preview.

'Spanning en avontuur worden afgewisseld met intrigerende beschouwingen over de kans op buitenaardse intelligentie, het creëren van leven en de miraculeuze werking van atomen, de bouwstenen van al wat is,' aldus de begeleidende tekst van de uitgeverij. Voor thrillerlezers die geïnteresseerd zijn in een verhaal met een wetenschappelijk tintje is Het Darwin Dilemma een titel om niet te missen!

Wanneer antropoloog Mark Enquist aantoont dat er lang voor de eerste bekende menselijke beschavingen ontstonden, een intelligent volk op aarde geleefd moet hebben, plaatst hij de ouderdom van de mensheid in een compleet nieuw daglicht. Een verborgen deur in de piramide van Cheops en een oude Ottomaanse kaart van het land onder het ijs van Antartica zijn enkele van de echt bestaande aanwijzingen die professor Enquist op het spoor van dit oude geheim hebben gebracht. Vreemd genoeg is hij vanaf dat moment zijn leven niet meer zeker.

Vlak voordat wetenschapper Nicolas Moreau het antwoord op een van de grootste onopgeloste raadsels uit de geschiedenis bekend wil maken, verdwijnt hij plotseling spoorloos. Journaliste Michelle Rousseau komt erachter dat hij heeft ontdekt hoe levenloze deeltjes miljarden jaren geleden de gigantische sprong naar het eerste leven op aarde hebben kunnen maken. Op haar zoektocht naar de verdwenen bioloog komt ze er langzaam achter dat de meningen over wie er verantwoordelijk is voor de schepping sterk verdeeld zijn.


Lees hier een Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Het Darwin Dilemma verschijnt op 07 mei bij Uitgeverij Conserve. Ben je benieuwd geworden naar dit boek? Houd Hebban dan in de gaten en wie weet komt dit boek binnenkort op jouw leesstapel voorbij!Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: Het Darwin Dilemma van Han Thomas

 

Gerelateerd

Over

Han Thomas

Han Thomas

Han Thomas (1969) is van huis uit accountant. Eerder was hij freelance inte...

Gesponsorde boeken