Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Het hoofdgerecht van Maarten Blom + giveaway

Een chef-kok wordt tot het uiterste gedreven in 'Het hoofdgerecht', de debuutroman van Maarten Blom. 'Een roman die je smaakpapillen doet tintelen', belooft zijn uitgever. Op Hebban kun je alvast voorproeven én maak je kans op een exemplaar van deze smaakvolle roman!

Fer Orsouw is chef-kok en heeft een bijzonder talent. Met eenvoudige ingrediënten kan hij complexe gerechten nabootsen. Wanneer hij zijn restaurant bedreigd ziet, besluit hij een uniek gerecht te koken voor twee speciale gasten, maar er zijn risico's: proeven is geen optie. Overspoeld door herinneringen werkt hij aan zijn meesterwerk. Als hij hoort dat er een Michelin-inspecteur onderweg is, komt Fer voor een dilemma te staan. Kan hij zowel zijn speciale gasten als de inspecteur ontvangen?

Dit is in een notendop waar Het hoofdgerecht van Maarten Blom (1966) over gaat. Naast schrijver is Blom wetenschappelijk onderzoeker, geeft hij les aan de masteropleiding Forensic Science van de UvA en adviseert hij strafrechtadvocaten over forensisch bewijs. Met Het hoofdgerecht onderzoekt hij in hoeverre het leven maakbaar is en biedt hij de lezer een kijkje in de keuken van een briljante chef, originele personages en een unieke wraakoefening.

Benieuwd naar dit debuut? Het hoofdgerecht ligt vanaf 18 mei in de boekhandel, maar hier lees je alvast een sneak preview!

Naar de sneak preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Giveaway

Smaakt deze sneak preview letterlijk en figuurlijk naar meer? Doe dan mee met de giveaway en maak kans op een exemplaar van Het hoofdgerecht !Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: Het hoofdgerecht van Maarten Blom + giveaway

 

Gerelateerd

Over

Maarten Blom

Maarten Blom

Maarten Blom (1966) is wetenschappelijk onderzoeker. Naast het schrijven geeft h...

Gesponsorde boeken