Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Het houden van mannen van Myrthe van der Meer + giveaway

Schrijfster Myrthe van der Meer werd bekend bij het grote publiek door haar autobiografische romans PAAZ en UP! Tevens publiceerde ze met succes twee kinderboeken die ze zelf illustreerde. Nu verschijnt 'Het houden van mannen', een praktische veldgids. Op Hebban lees je een Sneak Preview en maak je kans op een exemplaar!

Veel Nederlandse vrouwen hebben een man, of kennen iemand die er een heeft. Voor iedereen die interesse heeft in de man als huisgenoot of er al een heeft en hier meer over wil weten, is er nu Het houden van mannen. Deze compacte en geïllustreerde veldgids is gebaseerd op 20 jaar onderzoek en geeft antwoord op het hoe en waarom van de man in al zijn facetten: van voeding en verzorging tot training en voortplanting. Het houden van mannen was nog nooit zo eenvoudig!

Omdat Het houden van mannen zich niet alleen beperkt tot de slaap- of woonkamer, is het boekje uitgegeven in een handig formaat. Volgens de auteur ideaal om mee te nemen naar park, sportclub, werkvloer en kroeg en alle andere gebieden waar de moderne man zich in het wild – al dan niet gedomesticeerd – ophoudt. 

Het idee voor Het houden van mannen ontstond toen Van der Meer haar boekenkast ordende en zich afvroeg waarom er honderden boeken zijn over het houden van katten, honden en paarden, maar geen enkel boek over het houden van mannen. 

Op Hebban lees je het zesde deel, alles over de training van de man:

Lees hier een Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.


Het houden van mannen verschijnt op 6 mei bij The House of Books.

Giveaway

Benieuwd hoe de verzorging van de man er nu precies uit ziet, volgens Myrthe van der Meer? Op Hebban maak je nu kans op een exemplaar van Het houden van mannen. Bekijk het kader rechts naast deze Sneak Preview voor meer informatie en doe mee!Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: Het houden van mannen van Myrthe van der Meer + giveaway

 

Gerelateerd

Over

Myrthe van der Meer

Myrthe van der Meer

Was eerst redacteur, vervolgens psychiatrisch patiënt en schreef daarover PAAZ ...

Gesponsorde boeken