Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Het leugenspel van Ruth Ware (met giveaway)

door Soraya Vink (crew) 4 reacties
Vanaf haar debuutthriller 'In een donker donker bos' is Ruth Ware niet meer weg te denken uit de bestsellerlijsten. Binnenkort verschijnt de vertaling van haar derde thriller 'Het leugenspel'. Op Hebban lees je nu een Sneak Preview en maak je kans op een exemplaar.

'Maar als iemand tegen mij zou zeggen dat er geen interesse meer is om mijn werk uit te geven, blijf ik door schrijven. Niemand houdt me tegen, want dit is wat ik het liefste doe,' verklaarde de Britse schrijfster eerder in een interview met Hebban. Ruth Ware staat bekend om haar verhalen met een psychologische twist. Ook in haar nieuwe thriller Het leugenspel draait het om geheimen die een gebeurtenis uit het verleden onthullen.

De regels zijn eenvoudig:
1) Vertel een leugen
2) Hou vast aan je verhaal
3) Word nooit betrapt

Isa speelde op school met haar drie beste vriendinnen altijd het Leugenspel. Ze hielden een wedstrijd wie mensen kon overtuigen van de bizarste verhalen. Nu, na zeventien jaar van geheimen, is er iets verschrikkelijks op het strand gevonden. Iets dat Isa dwingt om haar verleden te onderkennen, samen met de drie vrouwen die ze al jaren niet heeft gezien, maar nooit is vergeten.


Op Hebban lees je al een fragment uit deze thriller:

Lees hier de Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.


Het leugenspel verschijnt op 12 april bij uitgeverij Luitingh Sijthoff.

Win!

Smaakt dit leesfragment naar meer? Op Hebban maak je nu kans op een exemplaar van Het leugenspel. Klik op het kader rechts naast dit artikel en doe mee met de winactie!Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: Het leugenspel van Ruth Ware (met giveaway)

 

Gerelateerd

Over

Ruth Ware

Ruth Ware

Ruth Ware maakte grote indruk met haar debuutthriller In een donker, donker ...

Gesponsorde boeken