Hebban vandaag

Leesclubs /

Sneak preview: 'Het sprookje van de eeuwige zomer' van Susan Crandall (met leesclubinschrijving)

door Hebban Crew 5 reacties
Susan Crandall draait haar hand niet om voor het schrijven van boeken. De Amerikaanse auteur heeft in haar eigen land al twaalf verschenen boeken en meerdere gewonnen prijzen. In Nederland is haar tweede boek net vertaald. Lees op Hebban een sneak preview en schrijf je in voor de leesclub!

Susan Crandall heeft romance geschreven, thrillers, historische romans en feelgood. Ze begon ermee omdat haar jongere zusje toegaf bezig te zijn met schrijven, en daar wel wat hulp bij wilde. Met z'n tweeën gingen ze aan de slag, maar na vier ongepubliceerde manuscripten hield Crandalls zus ermee op. Crandall had de smaak echter te pakken en bleef doorschrijven. In Nederland is ze nog een vrij nieuwe ontdekking: haar doorbraak kwam pas bij boek nummer 10, dat in februari als Zolang ik jou heb verscheen.

De historische roman wordt opgevolgd door het laatste boek van Crandall, haar twaalfde in eigen land. Het sprookje van de eeuwige zomer verscheen eind september. Net zoals bij haar eerste vertaalde boek organiseert Uitgeverij Mozaïek een leesclub rondom de roman. Daarvoor geven ze maar liefst 15 exemplaren weg. Niet heel gek, want de vorige leesclub sloot af met maar liefst 3.9 sterren.

Lees verder om alvast een sneak preview te krijgen van dit bijzondere verhaal, en je in te schrijven voor de leesclub!

Het boek

Het sprookje van de eeuwige zomer van Susan Crandall is een ontroerende roman over de kracht van verzoening in verstoorde relaties.

Tally James ziet haar jongere broer op tv in het nieuws – in een item over een moord. Ze besluit terug te keren naar Mississippi om de confrontatie met haar verleden aan te gaan. Daar ontdekt Tally dat er op sommige wrange vragen al even wrange antwoorden bestaan, maar dat er ook een mogelijkheid is om relaties te herstellen en weer voor het goede te kiezen.

Recensies

'Het is Susan Crandall gelukt om elke situatie zo uit te werken dat je deze als lezer daadwerkelijk voor je ziet. Het is af en toe beklemmend en benauwend, maar door de karakters van de personages blijkt hoe sterk een mens kan zijn.' - Marieke in haar Hebban recensie over Zolang ik jou heb.

'In The Myth of Perpetual Summer, Susan Crandall, long known as a master for her works such as Whistling Past the Graveyard, blends with virtuoso skill the themes of loss and redemption, love and hope, while answering the question we all ask ourselves: Can we indeed go home again?  Fans of Joshilyn Jackson should run for this stunner of a book.' Pam Jenoff, auteur van Het weeskind.

Crandall's playlist bij Het sprookje van de eeuwige zomer

Leesfragment

Ben jij intussen ook zeer benieuwd geworden naar het boek? Lees op Hebban alvast een sneak preview!

Lees een fragment uit Het sprookje van de eeuwige zomer

Schrijf je in voor de Hebban Leesclub!

Ben je geïnteresseerd in dit boek? Schrijf je dan snel in voor de Hebban Leesclub (de inschrijving opent op zondag 6 oktober om 08.00 uur en sluit op zaterdag 12 oktober om middernacht). We delen 15 exemplaren uit aan gemotiveerde lezers voor een groepsbespreking van dit boek op Hebban.

Een Hebban Leesclub - hoe werkt dat precies?

Bezoek het Hebban Leesclub-kanaal

Schrijf je in voor de Hebban Leesclubnieuwsbrief  Over de auteur

Hebban Crew

2386 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Sneak preview: 'Het sprookje van de eeuwige zomer' van Susan Crandall (met leesclubinschrijving)

 

Gerelateerd

Over

Susan Crandall

Susan Crandall

Susan Crandall schreef meerdere romans, die belangrijke onderscheidingen kregen....

Hebban Spots

Het sprookje van de eeuwige zomer

18 volgers

Welkom bij de leesclub rond 'Het sprookje van de eeuwige zomer' van Susan Crandall (Uitgeverij Mozaïek). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar:...


Gesponsorde boeken