Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Ik ken je nog van Alice Fokkelman

door Soraya Vink (crew) 3 reacties
Vraag jij je weleens af bij het lezen van een thriller bij het échte slachtoffer is? In haar debuut 'Ik ken je nog' verkent Alice Fokkelman de machteloosheid die ontstaat als je je in een situatie bevindt waarin de verschillen tussen werkelijkheid en waan moeilijk te onderscheiden zijn. Op Hebban lees je al een Sneak Preview van deze debuutthriller.

Xander Uitgevers positioneert haar nieuwe debutant Alice Fokkelman tussen schrijfsters Saskia Noort, Suzanne Vermeer en Kiki van Dijk. Als je fan bent van deze auteurs, dan is dit zeker een boek dat je niet mag missen. Ze begon in 2003 met het schrijven van korte verhalen, waarvan vele werden gepubliceerd en met enthousiaste reacties werden ontvangen.

Fokkelman behandelt een thema waar veel lezers zich helaas in zullen herkennen; slachtoffer zijn van pesten. Maar wat gebeurt er als de pestkop van vroeger weer naast je woont?

Manon heeft nooit iemand verteld over de jongen die haar jeugd gruwelijk verpestte. Maar nu lijkt het verleden haar in te halen... Vanaf de dag dat haar beste vriendin verhuist en de nieuwe buren hun intrek nemen, verandert het leven van Manon onomkeerbaar. Terwijl haar man aanpapt met de nieuwe buurvrouw, zinkt Manon dieper en dieper weg. Schuilt in buurman Wessel nog steeds de manipulator van vroeger of wordt ze geterroriseerd door waanbeelden in haar hoofd?


Lees nu een fragment uit Ik ken je nog op Hebban:

Lees hier de Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.


Ik ken je nog verschijnt 12 april bij Xander Uitgevers. 


Bezoek de Nederlandse Thriller Tiendaagse 2018 homepage

 

 

 Over de auteur

Soraya Vink (crew)

7 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: Ik ken je nog van Alice Fokkelman

 

Gerelateerd

Over

Alice Fokkelman

Alice Fokkelman

Alice Fokkelman (1966) volgde een lerarenopleiding Nederlands en Engel...