Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: In het diepe van Estelle Maskame

Na haar ‘DIMILY’-trilogie is de jonge YA-schrijfster Estelle Maskame terug! Dit keer met een standalone: ‘In het diepe’. Op Hebban lees je vast het eerste hoofdstuk!


De Schotse Estelle Maskame begon op dertienjarige leeftijd met schrijven. Ze werd daarna ontdekt op het bekende schrijversplatform Wattpad en tekende niet lang daarna een boekcontract bij Harper Collins, die de bestsellerpotentie van deze jonge schrijfster zag. Estelle reisde daarna de wereld rond om haar boeken te promoten, maar schreef intussen door aan een nieuwe roman. Na haar bestsellertrilogie ‘Did I Mention I Love You’ is de jonge schrijfster Estelle Maskame terug met een standalone. Bij Moon verschijnt op 22 november In het diepe, de vertaling van Dare to fall. Ook in deze roman is het weer zwijmelen geblazen, maar mét serieuze ondertoon.  

Over In het diepe

Een jaar geleden viel MacKenzie als een blok voor de scheve glimlach van Jaden. Maar nu is alles anders. Een tragisch ongeluk heeft Jadens familie verwoest. En ondanks haar gevoelens kan Kenzie het niet aan om nog een familietragedie te doorstaan met Jaden. Dus loopt ze van hem weg. Maar als ze hem na een jaar toevallig weer tegenkomt, realiseert ze zich dat ze haar gevoelens voor hem niet langer kan negeren. Maar zal MacKenzie de sprong in het diepe durven te wagen?  

Benieuwd geworden? Lees de Sneak Preview via de roze knop hieronder!

Lees hier het eerste hoofdstuk

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Wil je weten wat de Hebban YA Club van In het diepe vindt? Binnenkort lees je een 'Yay or Nay' op hun spot We Love YA.Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

765 volgers
385 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Sneak Preview: In het diepe van Estelle Maskame

 

Gerelateerd

Over

Gesponsorde boeken