Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Knock-out van Cis Meijer (met giveaway)

door Lindy (Hebban Crew) 1 reactie
Na drie succesvolle YA-thrillers is het Cis Meijer wederom gelukt een spannend verhaal op papier te krijgen: dit keer krijgt haar hoofdpersoon te maken met zinloos geweld en chantage. Benieuwd? Lees dan een fragment én maak kans op het boek!

Van haar eerste drie boeken, Verdoofd, Val en Moordspel, werden inmiddels meer dan 20.000 exemplaren verkocht. Met Knock-out schreef Cis Meijer haar vierde YA-thriller, die tieners niet alleen aan het lezen, maar ook aan het schrijven zal krijgen. Voorin het boek is namelijk informatie over een leuke schrijfwedstrijd opgenomen. Bovendien kunnen haar lezers Cis beter leren kennen: achterin het boek beantwoordt Cis de vragen die zij haar via Instagram stelden.  

Over Knock-out  

Wat zou jij doen als je gechanteerd werd om zinloos geweld te verzwijgen? Dat is de vraag die centraal staat in Knock-out.  

Kort nadat haar zus verdwijnt, is Fay na een kickbokstraining getuige van een gruwelijke afranseling. Ze wil contact met de politie opnemen, maar ontvangt een dreigement: als ze niet zwijgt, wordt ook zij afgetuigd. Tijdens een Halloweenfeest wordt er weer een toegetakeld meisje gevonden. Fay vermoedt een verband tussen de verdwijning van haar zus en de afranselingen. Maar haar zoektocht brengt haarzelf én anderen in levensgevaar.  

Knock-out verschijnt bij uitgeverij De Fontein en is vanaf 17 april te koop in de boekhandel.

Té nieuwsgierig? Lees dan vast een fragment via de knop hieronder.

Lees hier de Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Winactie

Smaakt dit fragment naar meer? Doe dan mee met de giveaway en maak kans op Knock-out!Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

763 volgers
384 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Sneak Preview: Knock-out van Cis Meijer (met giveaway)

 

Gerelateerd

Over

Cis Meijer

Cis Meijer

Cis Meijer (1970) studeerde film- en televisiewetenschappen aan de UvA en werkt ...

Gesponsorde boeken