Meer dan 4,1 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Review /

Sneak Preview: Levenslicht van Silvia Avallone (met giveaway)

Van haar debuutroman 'Staal' werden meer dan 60.000 exemplaren verkocht en het boek werd bekroond met de Premio Campiello Opera Prima. Begin mei komt de Italiaanse Silvia Allone met een nieuwe roman, 'Levenslicht', waarin de vraag centraal staat wanneer je een moeder bent. Volgens een van de belangrijkste kranten in Italië, La Repubblica, is 'Levenslicht' een 'urgente, ontroerende en rauwe roman'. Op Hebban lees je een Sneak Preview én maak je kans op dit boek!

In Levenslicht is de zeventienjarige Adele alleen in de verloskamer van het ziekenhuis aan het bevallen. De vader van het kind zit in de gevangenis, en ondanks zijn verlof wil Adele hem niet bij de bevalling hebben. Ook haar moeder en zus mogen er niet bij zijn. Adele heeft van tevoren besloten om haar baby ter adoptie af te staan, omdat ze beseft dat zij het kind geen goed leven kan bieden. Maar de twijfel begint nu toch wel te knagen. Ze weet dat haar jonge leven hoe dan ook voor altijd zal veranderen. Dit moment is een afscheid, of een nieuwe start.

De dertigjarige Dora probeert al lange tijd zwanger te worden. Haar kinderwens is van een droom veranderd in een obsessie en om haar huwelijk te redden besluit ze een kind te adopteren. Maar ook in deze situatie is er geen zekerheid, en beide vrouwen zien zichzelf geconfronteerd met dezelfde vraag: wanneer ben je een moeder?

Levenslicht verschijnt op 3 mei bij De Bezige Bij, maar je kunt hier alvast een fragment lezen:

Naar de Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Win!

Wil je weten hoe dit verhaal verdergaat? Doe dan mee met de giveaway en maak kans op een exemplaar van Levenslicht!Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: Levenslicht van Silvia Avallone (met giveaway)

 

Gerelateerd

Over

Silvia Avallone

Silvia Avallone

Silvia Avallone (1984) is afgestudeerd in de filosofie en woonachtig in Bologna....