Hebban vandaag

Nieuws /

Sneak preview: Meer dan ooit van Marina Folkers (met leesclubinschrijving)

door Hebban Crew 2 reacties
In 'Meer dan ooit' neemt Marina Folkers haar lezers opnieuw mee naar haar geliefde Frankrijk, net zoals in 'Onder de sterren van Montpellier'. Fans kunnen hun hart ophalen aan deze heerlijke feelgood van Nederlandse bodem. Bij Hebban lees je een sneak preview en kun je je inschrijven voor de leesclub rondom het nieuw verschenen boek.

Marina Folkers' hart ligt bij het schrijven, ook al heeft ze allerlei banen gehad. Gelukkig voor haar fans is ze ook een productieve auteur, die de laatste drie jaar consequent een boek per jaar heeft uitgebracht. Eerst bij uitgeverij Ellessy, nu bij uitgeverij Zomer & Keuning. Haar keuze voor Frankrijk voor de boeken Onder de sterren van Montpellier en het nieuw verschenen Meer dan ooit komt niet uit de lucht vallen. Folkers heeft jaren op een camping in Zuid-Frankrijk gewerkt en er zelfs een tijdje gewoond, zo vertelt ze in een interview met het Hebban Feelgood Café.

Meer dan ooit

Enige tijd na de dood van haar man doet Lucie een schokkende ontdekking. Ze neemt ontslag, laat alles in Nederland achter en gaat impulsief naar Frankrijk, op zoek naar haar oude liefde David. Bij aankomst wacht haar niet het welkom waar ze op had gehoopt.

David is eigenaar van de camping Les Lauriers Roses en heeft zijn leven prima op orde. Geheel onverwachts staat er iemand voor zijn neus die hij nooit meer verwacht had te zien: Lucie. Zijn goede humeur slaat meteen om en hij wil maar één ding: dat ze weer verdwijnt.

Leesfragment

Meer dan ooit is een heerlijke feelgoodroman over personages met geheimen, die hun weg naar elkaar weer terug moeten zien te vinden. Klik hieronder voor een leesfragment!

Lees hier een sneak preview van Meer dan ooit

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Boektrailer

Schrijf je in voor de Hebban Leesclub!

Ben je geïnteresseerd in dit boek? Schrijf je dan snel in voor de Hebban Leesclub (de inschrijving opent op dinsdag 15 oktober om 08.00 uur en sluit op 21 oktober om middernacht). We delen 15 exemplaren uit aan gemotiveerde lezers voor een groepsbespreking van dit boek op Hebban.

Een Hebban Leesclub - hoe werkt dat precies?

Bezoek het Hebban Leesclub-kanaal

Schrijf je in voor de Hebban Leesclubnieuwsbrief  Over de auteur

Hebban Crew

2181 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Sneak preview: Meer dan ooit van Marina Folkers (met leesclubinschrijving)

 

Gerelateerd

Over

Marina Folkers

Marina Folkers

Marina Folkers is bekend van haar feelgoodromans met een rauw randje. Eerder ver...

Hebban Spots

Meer dan ooit

25 volgers

Welkom bij de leesclub rond 'Meer dan ooit' van Marina Folkers (Uitgeverij Zomer & Keuning). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: vandaag@hebban.nl....


Gesponsorde boeken