Hebban vandaag

Leesclubs /

Sneak preview: 'Meisje van me' van Ilse Ruijters (met leesclubinschrijving)

door Hebban Crew 1 reactie
'Meisje van me' is alweer de derde thriller van Ilse Ruijters. Haar eerste twee boeken vielen beiden bij Hebban in de prijzen (respectievelijk de Hebban Thriller Debuutprijs in 2015 en de Hebban Thriller Award in 2017). Voor dit boek dook ze diep in de ergste nachtmerrie van ouders: de verdwijning van je kind.

Zal Meisje van me aan de inmiddels hoge verwachtingen kunnen voldoen? Hebban laat je vast aan de duistere thriller proeven met een sneak preview. En als dat goed bevalt, kun je je meteen inschrijven voor onze leesclub. Samen met uitgeverij Ambo Anthos geven maar liefst 20 exemplaren weg: 10x het papieren boek, en 10x het ebook.

Het boek

Tom is eigenaar van de Mindset Academy, een zeer succesvol coachingsbedrijf dat zijn cliënten leert om het verleden los te laten en te focussen op de toekomst. Zijn vrouw Amber is coach en geeft zijn succes een gezicht. Het leven lacht hun toe, maar privé hebben ze het niet zo makkelijk: Amber heeft geen baarmoeder en daardoor kunnen ze geen kinderen krijgen.

Tom vindt de oplossing: ze laten hun biologische kind dragen door draagmoeder Kirsten. Amber en Tom zijn bij de bevalling in het ziekenhuis en zijn dolblij als dochter Emma is geboren. Als ze hun baby de volgende ochtend willen ophalen, blijken Kirsten en Emma verdwenen. Twee weken later wordt het ontzielde lichaam van Kirsten gevonden in een bos. Wie heeft haar vermoord? En waar is Emma?

Zwangerschap

Voor Ilse Ruijters is dit niet zomaar een verhaal; het uitgangspunt van moeilijk zwanger worden is namelijk ook háár verhaal. Naast thrillers schreef ze afgelopen jaar een non-fictie boek, Vruchtbaar, over haar zwangerschapstraject. Na acht jaar proberen kreeg dat uiteindelijk via IVF een gelukkig afloop. Haar ervaringen heeft ze van zich afgeschreven, gecombineerd met informatie uit de bijna vijftig interviews die zij afnam bij professionals en ervaringsdeskundigen. Ook daarna wilde het haar niet loslaten; dat blijkt wel uit de plot voor Meisje van me.

Leesfragment

Nieuwsgierig geworden naar deze veelbelovende thriller? Het boek is 20 september verschenen bij Ambo|Anthos, en bij ons lees je alvast een sneak preview:

Lees een fragment uit Meisje van me

Schrijf je in voor de Hebban Leesclub!

Ben je geïnteresseerd in dit boek? Schrijf je dan snel in voor de Hebban Leesclub (de inschrijving opent op donderdag 26 september om 08.00 uur en sluit op woensdag 2 oktober om middernacht). We delen 20 exemplaren uit (10 papieren boeken en 10 ebooks) aan gemotiveerde lezers voor een groepsbespreking van dit boek op Hebban.

Een Hebban Leesclub - hoe werkt dat precies?

Bezoek het Hebban Leesclub-kanaal

Schrijf je in voor de Hebban Leesclubnieuwsbrief  Over de auteur

Hebban Crew

2386 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Sneak preview: 'Meisje van me' van Ilse Ruijters (met leesclubinschrijving)

 

Gerelateerd

Over

Ilse Ruijters

Ilse Ruijters

Ilse Ruijters (1979) schrijft psychologische thrillers. Haar debuut, De onderkan...

Hebban Spots

Meisje van me

29 volgers

Welkom bij de leesclub rond 'Meisje van me' van thrillerauteur Ilse Ruijters (Uitgeverij Ambo|Anthos). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar:...


Gesponsorde boeken