Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Mijn broer is een eikel van Stuart Heritage (met giveaway)

door Soraya Vink (crew) 1 reactie
Je kunt niet met, maar ook niet zonder ze. Soms wil je je broertje het liefst vermanend toespreken, omdat jij de wijsheid in pacht hebt. Journalist Stuart Heritage schreef de autobiografie van zijn broertje Pete, die zijn absoluut tegenpool is. Op Hebban lees je een fragment van 'Mijn broer is een eikel' en je maakt kans op een exemplaar.

Schrijfster en cabaretière Paulien Cornelisse is al een enorme fan van dit boek. Ze zegt erover: 'Hoe is het om als slim jongetje op te groeien naast een ongeleid projectiel, dat uiteindelijk alle meisjes krijgt, sportiever is, en een mooiere auto heeft? Het komt weinig voor dat ik hardop om een boek moet lachen. Maar dat gebeurde wel bij Mijn broer is een eikel van Stuart Heritage. Meermalen!'

Ontmoet Stuart Heritage: journalist voor de Guardian, van London teruggekeerd naar zijn geboorteplaats Ashford. Boekenwurm. Fatsoenlijk, bedachtzaam, hardwerkend en aardig. Kortgezegd: een modelburger. De favoriete zoon. Zeer waarschijnlijk de onmiddellijk vergeten kandidaat in de halve finale van ‘The Great British Bake Off’.

Zijn jongere broer Pete is een heethoofd, balorig, eigenwijs op een agressieve manier. Iron man. Alfa man. Liefhebber van slechte films en worstelen. Zelfbenoemde ‘Koning van Ashford’, die zonder twijfel de Britse versie van ‘The Apprentice’ zou winnen. En ja, af en toe is hij een eikel.

Dit is Pete’s biografie. Geschreven door Stuart.

Naar de Sneak Preview

Mijn broer is een eikel is verschenen bij Uitgeverij Signatuur. Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Win!

Na het lezen van de Sneak Preview benieuwd geworden naar de rest? Op Hebban maak je nu kans op een exemplaar van Mijn broer is een eikel. Bekijk het kader rechts naast dit artikel voor meer informatie en doe mee.Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: Mijn broer is een eikel van Stuart Heritage (met giveaway)

 

Gerelateerd

Over

Stuart Heritage

Stuart Heritage

Stuart Heritage is journalist en schrijft voor The Guardian, Marie Claire, Vanit...

Gesponsorde boeken