Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Mijn zomers aan zee van Tracy Rees (met giveaway)

In hoeverre kan een plaats je leven veranderen? Daarover gaat 'Mijn zomers aan zee', de derde roman van Tracy Rees, maar de eerste die in Nederlandse vertaling verschijnt. 'Een perfect zomerboek voor liefhebbers van Lucinda Riley, Rachel Hore of Jojo Moyes,' schreef Historical Novel Reviews. Op Hebban lees je een Sneak Preview én maak je kans op een exemplaar, zodat jouw zomer ook niet meer stuk kan!

In het Nederlands taalgebied is Tracy Rees een nieuwe naam, maar de uit South Wales afkomstige schrijfster gaat al een tijdje mee in boekenland. Zo werkte ze na haar studie in Cambridge onder andere bij een uitgeverij, is ze de winnaar van de 'Richard and Judy Search for a Bestseller-Competition' en won ze drie jaar geleden de Love-Stories 'Best Historical Read' Award. Haar derde roman, The Hourglass, werd naar het Nederlands vertaald door Erica Feberwee en verschijnt begin juli bij A.W. Bruna als Mijn zomers aan zee. Dit verhaal draait om twee verschillende vrouwen, en speelt zich in twee tijdsperioden af. 

1950. Chloe brengt elke zomer door bij haar familie in de Welshe stad Tenby, waar ze eindeloze en onvergetelijke dagen beleeft op het strand. De zomers zijn allemaal even idyllisch, totdat ze een rijke, veel oudere jongen ontmoet waar ze als een blok voor valt. Maar op de avond van hun eerste date komt Chloe tot een ontdekking die haar de rest van haar leven zal achtervolgen.

Vierenzestig jaar later, in 2014, verandert het luxe leven van Nora van het ene op het andere moment drastisch. In de onzekere tijd die volgt voelt ze zich het meest thuis op de prachtige stranden van Tenby. Maar dit ommuurde stadje aan zee verbergt een geheim. Nora zal leren dat Tenby zelfs de meest pijnlijke herinneringen kan helen...

'Deze ontroerende roman zit vol warmte en wijsheid en laat zien dat het nooit te laat is voor een nieuw begin.'
- Psychologies

'De personages zijn warm en levensecht, maar een hoofdrol is weggelegd voor de prachtige, weergaloze kust van Tenby.'
- Woman


Benieuwd naar deze veelbelovende summerread? Mijn zomers aan zee ligt vanaf 3 juli in de boekhandel, maar hier lees je alvast een Sneak Preview.

Naar de Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Giveaway

Wil je weten hoe dit verhaal verdergaat? We maken een aantal lezers blij met een exemplaar van Mijn zomers aan zee. Doe mee met de giveaway!Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: Mijn zomers aan zee van Tracy Rees (met giveaway)

 

Gerelateerd

Over

Tracy Rees

Tracy Rees

Tracy Rees komt uit South Wales. Na haar studie in Cambridge werkte ze o.a. bij ...

Gesponsorde boeken