Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Oorlogskind van Mechtild Borrmann (met giveaway)

door Soraya Vink (crew) 8 reacties
De Duitse schrijfster Mechtild Borrmann baseerde haar roman 'Oorlogskind' op de waargebeurde, en nooit opgeloste, puinmoorden in Hamburg. Op Hebban lees je nu een Sneak Preview en maak je kans op een exemplaar!

De jonge Hanno Dietz probeert vlak na de Tweede Wereldoorlog, samen met zijn moeder en zusje te overleven in het platgebombardeerde Hamburg. Stenen houwen, brandhout en oud ijzer verzamelen tussen het puin, gevonden spullen verhandelen op de zwarte markt - het is zijn dagelijks bestaan.

Maar op een dag vindt hij tussen het puin een dode vrouw. En vlak bij haar een jongetje van een jaar of drie, in opvallend nette kleding. Het kind praat niet, en er is niemand die bij hem hoort. Hanno neemt hem mee en de jongen zal uiteindelijk opgroeien in het gezin Dietz.

Jaren later bevindt deze wees uit de puinhopen zich op het spoor van een misdaad met banden naar zijn werkelijke familie.


Lees nu een fragment uit Oorlogskind op Hebban:

Lees hier de Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.


Oorlogskind verschijnt op 17 april bij A.W. Bruna Uitgevers.

Win!

Ben je na dit voorproefje benieuwd geworden naar Oorlogskind, de indrukwekkende roman van Mechtild Borrmann? Goed nieuws: op Hebban maak je nu kans op een exemplaar. Bekijk het kader rechts naast dit artikel en doe mee.Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: Oorlogskind van Mechtild Borrmann (met giveaway)

 

Gerelateerd

Over

Mechtild Borrmann

Mechtild Borrmann

Mechtild Borrmann (Keulen, 1960) begon pas na een carrière als dans- en theater...

Gesponsorde boeken