Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Hebban vandaag

Leesclubs /

Sneak preview: 'Op handen gedragen' van Thea Zoeteman (met leesclubinschrijving)

Waarheen je ook gaat, je neemt altijd jezelf mee, met alle bijbehorende wensen en zorgen. Daarover gaat de nieuwe feelgoodroman van Thea Zoeteman die op 9 juli verschijnt. Op Hebban lees je alvast een fragment én kun je je inschrijven voor een Hebban Leesclub met deze hartverwarmende roman.

Sabine, hoofdpersoon in de familieroman Op handen gedragen van Thea Zoeteman, kan de werkdruk in het verpleeghuis niet meer aan. Ze gaat met een vriendin twee weken naar een bungalowpark en ziet dat er een vacature is voor verkoopster in de kampwinkel. Maar als ze daar eenmaal werkt, nemen haar klachten alleen maar toe. Sabine maakt zich zoveel zorgen om haar gezondheid dat ze niet doorheeft dat er twee mannen zijn die gevoelens voor haar hebben. Op handen gedragen is een hartverwarmend verhaal van Thea Zoeteman over onzekerheid, spanning en het maken van keuzes. Zal voor Sabine uiteindelijk duidelijk worden welke weg ze in moet slaan?

Kijk jij uit naar deze roman? Lees alvast een fragment.

Lees hier de Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Schrijf je in voor de Hebban Leesclub!

Ben je geïnteresseerd in dit boek? Schrijf je dan snel in voor de Hebban Leesclub. We delen 15 exemplaren uit aan gemotiveerde lezers voor een bespreking van dit boek op Hebban.

Een Hebban Leesclub - hoe werkt dat precies?

Bezoek het Hebban Leesclub-kanaal

Schrijf je in voor de Hebban LeesclubnieuwsbriefOver de auteur

Hebban Crew

2387 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Sneak preview: 'Op handen gedragen' van Thea Zoeteman (met leesclubinschrijving)

 

Gerelateerd

Over

Thea Zoeteman

Thea Zoeteman

Thea Zoeteman-Meulstee (1969) is een bekende naam in de Citerreeks. In 2015 won ...

Hebban Spots

Op handen gedragen

14 volgers

Welkom bij de leesclub rond Op handen gedragen, de nieuwe roman van Thea Zoeteman (Uitgeverij Zomer & Keuning). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar:...