Hebban vandaag

Lezen /

Sneak preview: Orka (met winactie)

Marinejournalist Jaime Karreman debuteerde in 2017 met 'In het diepste geheim', waarin voor het eerst geheime operaties van Nederlandse onderzeeboten tijdens de Koude Oorlog werden beschreven. In november 2018 verscheen 'Orka', zijn nieuwste boek en de eerste Nederlandse onderzeebootthriller. Op Hebban lees je vandaag een fragment én maak je kans op een exemplaar van dit spannende avontuur.

1980. Koude Oorlog. Ed van Haaren is commandant van een Nederlandse onderzeeboot en komt tijdens zijn geheime operatie ver boven de Poolcirkel een nieuwe Sovjetonderzeeboot op het spoor. Ondertussen doet de jonge Mark Willemsen er alles aan om de scheepskrant aan boord tot een succes te maken. Dat lukt en de bemanning raakt in de greep van de krant. Lang lijkt het onschuldig vermaak. Orka is spannend en verrassend. Orka is bovendien uniek, nooit eerder verscheen een Nederlandse onderzeebootthriller.

Jaime Karremann (1978) is onafhankelijk marinejournalist en schrijft voornamelijk voor zijn website Marineschepen.nl. In 2017 publiceerde hij zijn eerste boek, In het diepste geheim, over geheime Nederlandse onderzeebootoperaties. Dat boek werd in binnen- en buitenland met veel interesse ontvangen.

Naar de Sneak Preview

Orka is begin november verschenen bij Marineschepen.nl. Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Giveaway

Vind je het fragment zo spannend dat je niet kunt wachten verder te lezen? Op Hebban maak je nu kans op een exemplaar van Orka.Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Sneak preview: Orka (met winactie)

 

Gerelateerd

Over

Jaime Karremann

Jaime Karremann

Jaime Karremann (1978) is marinejournalist en schrijft voornamelijk voor zijn we...


Gesponsorde boeken