Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Playground van Lars Kepler

door Hebban Crew 15 reacties
Op 12 november verschijnt de nieuwste thriller van Lars Kepler. 'Playground' is het eerste deel in een gloednieuwe trilogie van het populaire Zweedse schrijversechtpaar, dat eerder vijf thrillers afleverde in de inspecteur Joona Linna-reeks. Op Hebban lees je een exclusieve voorpublicatie en maak je kans op een gesigneerd exemplaar van het nieuwe boek.


Alexandra Coelho (Helsingborg, 1966) en Alexander Ahndoril (Upplands Väsby, 1967) genieten een grote populariteit in Nederland en Vlaanderen. Er gingen al een half miljoen exemplaren van hun boeken over de toonbank. Getuige (Eldvittnet, 2011) en Slaap (Sandmannen, 2012) werden beide genomineerd voor een Crimezone Award.

In Playground kijkt Jasmine Pascal-Anderson tijdens een NAVO-missie de dood recht in de ogen. Haar hart staat meer dan een minuut stil, en de herinnering aan die honderd seconden zal haar leven voorgoed veranderen. Wanneer Jasmin jaren later met haar moeder en haar vijfjarige zoontje betrokken raakt bij een ernstig auto-ongeluk, komt zij als enige weer bij bewustzijn. Haar moeder is overleden en haar zoon is zo ernstig gewond dat artsen zijn hart moeten stilzetten om hem te redden. Jasmin herinnert zich de wereld tussen leven en dood en besluit haar zoon te helpen door ook haar hart stil te laten zetten. Alleen op die manier zal ze hem kunnen redden, hem weghalen bij de dood.

Het verhaal is geïnspireerd op het verhaal van Ahndorils vader, die na een bypassoperatie bij het ontwaken uit zijn narcose een hartaanval kreeg, met als gevolg dat zijn hart enkele minuten volledig stilstond. Eenmaal bij bewustzijn leek hij veranderd. Zijn vader vertelde dat hij een bezoek had gebracht aan een volledig andere wereld waar hij tegen de Japanse marine had gevochten. Tot in de meest precieze details kon hij de boten beschrijven en de dingen die hij had meegemaakt. Realiteit en de schijnwereld gingen voor hem door elkaar lopen.

Klik hier om de voorpublicatie te lezen.

Speciaal voor Hebban signeerde Lars Kepler een aantal exemplaren van Playground. Zie de giveaway aan de rechterzijde van deze pagina.

 

Sneak Preview Winter

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.Over de auteur

Hebban Crew

2141 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Sneak Preview: Playground van Lars Kepler

 

Gerelateerd

Over

Lars Kepler

Lars Kepler

Achter het pseudoniem Lars Kepler schuilt het Zweedse schrijversechtpaar Alexand...

Gesponsorde boeken