Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Rio Grande van Nathalie Pagie

Thrillerschrijfster Nathalie Pagie bracht al meerdere thrillers uit met de seriepersonages Tara Linders en Diego Martinez. Het journalistenduo keert terug in de thriller 'Rio Grande'. Op Hebban lees je alvast een Sneak Preview!

In haar nieuwe boek Rio Grande neemt Nathalie Pagie haar lezers mee in een razend spannende roadtrip door Mexico. Uitgeverij Boekerij noemt het mede daarom 'de vakantiethriller van het jaar'.

Als blijkt dat haar voormalige collega Diego Martinez vermist wordt, twijfelt journaliste Tara Linders geen seconde. Ze moet naar Mexico, waar hij voor het laatst is gezien. Diego verbrak zijn relatie en verliet huis en haard om in Mexico, het thuisland van zijn vader, uit te zoeken wat hij nu echt wil: vrijheid en avontuur of een gesetteld gezinsleven. De eigenzinnige Tara mist haar partner in crime en grijpt zijn vermissing met beide handen aan om hem achterna te reizen.

Haar baas heeft aanvankelijk zijn bedenkingen – nergens sneuvelen er momenteel zo veel journalisten als in Mexico – maar stemt toch toe als hij kansen ziet voor een wereldwijde primeur. Op één voorwaarde: ze gaat niet alleen, de mysterieuze undercoveragent Jay zal haar vergezellen. Samen doorkruisen ze de binnenlanden van Mexico, waar het gevaar voortdurend op de loer ligt. Als een anonieme tip hen naar de beruchte motorbende Escorpiones leidt en Diego in levensgevaar blijkt te verkeren, wordt het pas echt bloedlink.

Lees nu een fragment uit Rio Grande op Hebban:

Lees hier de Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.


Rio Grande verschijnt op 03 april bij uitgeverij Boekerij.


Nog meer Nathalie Pagie tijdens de Thriller Tiendaagse 2018 op Hebban:

Bezoek de Nederlandse Thriller Tiendaagse 2018 homepage

 

 

 Over de auteur

Soraya Vink (crew)

7 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: Rio Grande van Nathalie Pagie

 

Gerelateerd

Over

Nathalie Pagie

Nathalie Pagie

Schrijft thrillers met vaart: CASA FAMILIA - PARADIJSVOGELS - DE CAMPUS - DE TON...