Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: ‘Saint X’ van Alexis Schaitkin (met winactie!)

De kleurrijke cover van de debuutroman 'Saint X' van Alexis Schaitkin springt gelijk in het oog. Maar het is geen zorgeloos boek: het gaat over rouw, obsessie en verlies. Een roman over twee zussen die elkaar nooit goed leerden kennen. 'Saint X', vertaald door Erik de Vries, verschijnt op 12 mei, maar je kunt nu alvast een fragment lezen op Hebban. En we mogen 5 exemplaren van het boek weggeven!

Over het boek

Wanneer Claire nietsvermoedend in een taxi stapt, gebeurt het ondenkbare. De chauffeur, Clive Richardson, is een van de mannen die jaren terug verdacht werd van de moord op haar oudere zus Alison op het vakantie-eiland Saint X. Vanaf dat moment raakt Claire geobsedeerd door de vraag wie haar zus nu eigenlijk was en wat er met haar is gebeurd. Terwijl ze Clives vertrouwen probeert te winnen om hem te kunnen ontmaskeren, raakt ze juist steeds meer aan hem gehecht, verbonden door het drama dat ze beiden hebben meegemaakt.

Saint X blijft je echt bij: een fascinerend en raak verhaal over rouw, obsessie en verlies.

Leesfragment

Nu al benieuwd geworden? Jij kunt als een van de eersten een fragment van Saint X lezen. De roman is een aanrader voor de liefhebbers van Emma Cline (De meisjes) en Lauren Groff (Florida).

Lees de eerste bladzijden uit Saint X

Over de auteur

Alexis Schaitkin schreef eerder korte verhalen en essays die onder andere in The New York Times gepubliceerd zijn en in The Best American Short Stories. Ze behaalde een Master of Fine Arts in Fiction Writing aan de universiteit van Virginia. Saint X is haar debuutroman.

Alexis Schaitkin gaf onlangs een uitgebreid interview waarin ze vertelt over het boek. Bekijk de video hier (let op: het gesprek is in het Engels): 

Winnen

Is dit echt een roman voor jou? Goed nieuws: Hebban mag 5 exemplaren weggeven van Saint X. Ga naar de winactie en doe mee, wie weet ligt het boek binnenkort bij jou op de deurmat!

Naar de winactie
Over de auteur

Hebban Crew

2561 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Sneak Preview: ‘Saint X’ van Alexis Schaitkin (met winactie!)

 

Gerelateerd

Over

Alexis Schaitkin

Alexis Schaitkin

Alexis Schaitkin schreef eerder korte verhalen en essays die onder andere in The...