Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Shopaholic grijpt in van Sophie Kinsella

Van de razend populaire Shopaholic-serie van Sophie Kinsella werden alleen in Nederland en België al 3 miljoen exemplaren verkocht. Goed nieuws voor de fans: half maart verschijnt het achtste deel bij The House of Books: 'Shopaholic grijpt in!'. Hoofdpersoon Becky gaat in deze chicklit los in Vegas! Benieuwd? Lees hier een Sneak preview!

Vierentwintig was Madeleine Wickham (1969) toen ze haar eerste roman publiceerde. Er volgden nog zes romans, maar pas toen ze haar eerste Shopaholic-manuscript anoniem inleverde bij haar uitgever werd haar talent echt opgemerkt. Onder het pseudoniem Sophie Kinsella werd Shopaholic! uitgegeven. Hoofdpersonage Rebecca (Becky) Bloomwood - journaliste bij het tijdschrift Succesvol Sparen, maar zelf een ramp met financiën -  wist de harten van miljoenen lezers te veroveren. Becky heeft een gat in haar hand en is dol op shoppen. Herkenbaar voor vele lezers, zo blijkt uit het feit dat alle zeven delen uit de reeks stuk voor stuk bestsellers werden. De Shopaholic-serie is in meer dan dertig talen vertaald en ook de boekverfilming Confessions of a Shopaholic (2009) trok vele bezoekers naar de bioscoop.

Maar het is nog niet gedaan met Becky! Op 15 maart verschijnt bij The House of Books de Nederlandse vertaling van Shopaholic to the Rescue, getiteld Shopaholic grijpt in. In dit achtste deel uit de reeks is Becky samen met haar halve familie in een camper op weg naar Las Vegas. Er moet van alles gebeuren, maar geen paniek want Becky heeft een plan! Als eerst staat op de agenda: haar vader zoeken die er zomaar vandoor is gegaan. Punt twee: beste vriendin Suze helpen. Punt drie: Alicia Bitch Billington stevig aanpakken. En tenslotte punt vier: leren gokken (wat haar aanvankelijk uitstékend afgaat). Wat er ook gebeurt, Becky laat zich niet zomaar uit het veld slaan. Haar familie heeft haar nodig: Shopaholic grijpt in!

Alvast wat lezen uit deze chicklit?

Lees hier een voorpublicatie

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Giveaway

Verslavend hé, dat fragment uit Shopaholic grijpt in ! Alles lezen? Doe dan mee met de giveaway en maak kans op een exemplaar!Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: Shopaholic grijpt in van Sophie Kinsella

 

Gerelateerd

Over

Sophie Kinsella

Sophie Kinsella

Sophie Kinsella is het schrijverspseudoniem van Madeleine Wickham. Onder haar ei...

Gesponsorde boeken