Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Sneeuwengelen van Suzanne Vermeer

Op 10 november verschijnt een nieuwe thriller van Suzanne Vermeer. Met 'Sneeuwengelen' kan de thrillerlezer zich weer onderdompelen in een spannend verhaal tijdens het wintersportseizoen.

Suzanne Vermeer is het pseudoniem van auteur Paul Goeken (1962-2011). All-inclusive (2006) was het eerste boek op naam van Suzanne Vermeer en had meteen een apart handelsmerk: de reisbranche en het toerisme waren het uitgangspunt met een mysterieuze en vooral spannende achtergrond. Wie de auteur van de vernieuwde en eveneens zeer succesvolle Suzanne Vermeer-serie is, wordt door de uitgever tot vandaag de dag geheimgehouden. 

In Sneeuwengelen draait het om een zeskoppige groep meiden die elkaar kennen uit het Leidse studentenleven. Een hechte club die lief en leed met elkaar deelde, en die elk jaar samen op wintersportvakantie ging. ‘De sneeuwengelen’ noemden ze zichzelf. Succesvol in hun werk, niet altijd even succesvol in de liefde, en de wereld leek aan hun voeten te liggen. Totdat een van hen kwam te overlijden...

De dood van Daphne komt keihard aan in de groep, maar tegelijkertijd maakt het de band tussen de vrouwen nog sterker. Ze sluiten een pact en beloven elkaar dat ze altijd voor elkaar zullen zorgen, zoals ze ook voor hun vriendin hadden gezorgd toen zij ziek werd. Dan slaat het noodlot toe. Een ongeluk, niemand weet precies hoe het heeft kunnen gebeuren. Maar bepaalde zaken kloppen niet. Was er misschien opzet in het spel? Maar waarom? En wie zou er dan achter zitten? Langzaam maar zeker komen er barstjes in wat de perfecte vriendinnengroep leek te zijn.

Lees hier een voorpublicatie

Sneak Preview Winter

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: Sneeuwengelen van Suzanne Vermeer

 

Gerelateerd

Over

Suzanne Vermeer

Suzanne Vermeer

Suzanne Vermeer is het pseudoniem van de op 48-jarige leeftijd aan kanker overle...

Gesponsorde boeken