Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Speel met vuur van Tess Gerritsen

door Daphne van Rijssel (crew) 1 reactie
Terwijl de populaire televisieserie Rizzoli & Isles -gebaseerd op de boeken van Tess Gerritsen- wekelijks nog veel kijkers trekt, zat de thrillerschrijfster niet stil. Volgende week verschijnt haar nieuwe stand alone-thriller 'Speel met vuur.' Op Hebban lees je alvast de eerste hoofdstukken!

In 2014 schreef Tess Gerritsen (1953) het geschenk voor de Maand van het Spannende Boek, Incendio. In dit verhaal keert de violiste Julia terug uit Italië, waar ze een bijzonder muziekstuk heeft gevonden in een antiquariaat, de Incendiowals. Als ze de noten voor het eerst speelt, lijkt ze de grip op de muziek te verliezen. Ontwakend uit wat een trance lijkt, ziet ze haar dochtertje, besmeurd met bloed. Hun oude kat ligt dood op het terras. In eerste instantie legt Julia geen link tussen deze gewelddadige aanval van haar dochterje en de Incendiowals, maar als het kort daarna nog eens gebeurt is ze ervan overtuigd dat het muziekstuk kwade krachten bevat. Haar dochtertje lijkt wel behekst!

In haar nieuwe thriller Speel met vuur, die op 3 december verschijnt, borduurt Gerritsen voort op bovenstaand verhaal. Hoofdpersoon Julia zet alles op alles om de achtergrond en het geheim van de Incendiowals te ontrafelen en reist daarvoor zelfs naar Venetië. Ze raakt verstrikt in de webben van een oppermachtige familie die er alles aan doet om Julia in haar zoektocht tegen te werken. En daarin gaat de familie ver, heel ver...

Benieuwd naar Speel met vuur ?

Lees hier de eerste twee hoofdstukken 

GIVEAWAY
Meer lezen? We geven een aantal exemplaren van Speel met vuur weg! Doe mee met de giveaway!

Sneak Preview Winter

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: Speel met vuur van Tess Gerritsen

 

Gerelateerd

Over

Tess Gerritsen

Tess Gerritsen

Tess Gerritsen (1953) is een Chinees-Amerikaanse thrillerschrijfster. Ze is van...

Gesponsorde boeken